PowerBook G4. Vælg mellem tre modeller: 12" PowerBook G4 15" PowerBook G4 17" PowerBook G4


15" PowerBook G4 1 GHz med SuperDrive.
15" PowerBook G4
15", 2,6 cm,

G4-processerTrådløs

15" Titanium PowerBook G4 leveres proppet med 1 GHz PowerPC G4-processor, 1 MB L3-buffer, AirPort-kort, superbred skærm, Radeon-grafik og et slot-loading SuperDrive, så den kan prale af mange funktioner, der får en til at tabe mælet - heriblandt prisen: Nu får du alt dette for kun DKK 22990

Det slanke ydre er så forførende som nogensinde. Titanium PowerBook G4 leveres med alle de raffinementer og æstetiske detaljer, der har gjort den til en af de mest eftertragtede bærbare computere i verden: 2,6 cm tynd, 2,45 kg let AirPort, titaniumkabinet af fineste karat, et elegant udformet slot-loading SuperDrive og et batteri med en driftstid på 5 timer. Indeni finder du endnu hurtigere PowerPC G4-processorer, kraftfulde grafiske egenskaber, op til 1 GB RAM og verdens mest avancerede operativsystem med en ydeevne, der slår benene væk under enhver.

Power PC G4 Hastighedsoptimeret arkitektur
Inden i PowerBook G4 befinder der sig en skræmmende hurtig 1 GHz eller 867 MHz PowerPC G4-processor (det er op til dig) med Velocity Engine og 1 MB DDR SRAM level 3-buffer. Avanceret processordesign og hukommelsesarkitektur hører til blandt de mange fordele, der gør PowerBook G4 i stand til at omslutte så megen råstyrke. Level 3-bufferen er dedikeret hukommelse til processoren, så systemets ydeevne forøges kraftigt, idet der er hurtig adgang til data og instruktioner på vej til processoren. Tilsammen muliggør disse egenskaber en formidabel ydeevne.

Indbygget SuperDrive Det legendariske SuperDrive PowerBook G4 med SuperDrive (DVD-R/CD-RW) leveres med iDVD , der kan bruges til at brænde DVD'er, som kan afspilles på de fleste almindelige DVD-afspillere på markedet. Med SuperDrive kan du også vha. iTunes brænde dine egne musik-CD'er og vha. funktionen Brænd disk i Mac OS X brænde data-CD'er. SuperDrive læser DVD'er ved 6x og brænder 4,7 GB DVD-R-diske ved 1x hastighed.

ATI Mobility Radeon 9000 Sydende grafikprocessor Den nye PowerBook G4 leveres spækket med en ATI Mobility Radeon 9000- grafikprocessor med op til 64 MB DDR SDRAM. Da Mobility Radeon 9000 kan håndtere seks teksturer i en enkelt beregning og tilhører den nyeste generation af hardware, der mestrer transformation og belysning samt branchens bedste dobbeltbrydende filter, bliver alle aspekter af din visuelle oplevelse forbedret drastisk i alle programmer. Den er særdeles velegnet til fotorealistiske 3D-spil og video i biografkvalitet. ATI Mobility Radeon 9000 indeholder en række knivskarpe grafiske teknologier, herunder programmerbar punkt- og skyggelægning til lys- og skyggeeffekter, som du aldrig har set magen til på en bærbar computer.

Superbred skærm
15" PowerBook G4 Screen Resolution Lav dit bedste arbejde nogensinde i millioner af farver på en fantastisk 15,2" (målt diagonalt) bred skærm med en opløsning på 1280 x 854 punkter. Den er ideel til at se film i bredformat. Og du kan naturligvis også fremstille dine egne film vha. det medfølgende program iMovie . Eller anskaf Apples Final Cut Pro til den mere avancerede videofremstilling og -redigering samt specielle effekter. Og så kan du endda tilslutte Apples serie af 100% digitale flade skærme.

DVI til ADC-mellemstik Alsidig videoudgang Vil du gerne fremlægge dine ideer på en flad skærm, en CRT- eller VGA-skærm, et stort fjernsyn eller en projektor? PowerBook G4 har indbygget videoudgang , så du kan gøre lige netop det. På PowerBook kan du vælge mellem DVI-, VGA-, S- og composite videoudgang, så du kan tilslutte CRT-skærme, fjernsyn og projektorer.Vil du gerne slutte PowerBook G4 til en af Apples fantastiske flade skærme? Det eneste, du har brug for, er Apples DVI til ADC-mellemstik (ekstraudstyr). Så kan du tilslutte en 23" Apple Cinema HD Display (så du får op til tre gange så meget plads at arbejde på), en 22" Apple Cinema Display eller en 17" Apple Studio-skærm i løbet af få sekunder.

Ace-netværk
Kommunikationssymboler AirPort-kortet er installeret som standard på 1 GHz PowerBook G4, og det er kompatibelt med den nye AirPort Extreme-base (af yderligere indbyggede kommunikationsfunktioner kan nævnes Gigabit Ethernet og et 56K V.92-modem). Og med tusindvis af trådløse forbindelsespunkter på hoteller, i lufthavnssaloner, caféer og boghandler verden over kan du komme på Internet stort set overalt. Og du kan bruge PowerBook G4, AirPort og Rendezvous - teknologien, der genkender og forbinder computere og digitale enheder - til at etablere dit eget sikre trådløse netværk. Og da Mac OS X benytter sig af "multihoming"-teknologien, kan PowerBook G4 helt automatisk opfatte og tilpasse sig de forskellige typer netværk, der findes rundt omkring.

PowerBook G4-familien

17" PowerBook G415" PowerBook G412" PowerBook G4 Du kan vælge mellem tre lynhurtige modeller: Small, medium eller epic.
Priserne begynder ved 16990 kr, og den nye PowerBook giver dig supercomputerkraft i tre forskellige lynhurtige modeller. Du har valget mellem modellen på 12.1" - den mindste og prismæssigt mest overkommelige PowerBook G4 nogensinde - modellen på 15" - en skønhed i Titanium - og verdens første bærbare computer med 17" skærm . Så kan du arbejde lige så effektivt, når du er på forretningsrejse, som når du sidder hjemme ved skrivebordet - og udrette alt fra gengivelse af kæmpestore billedarkiver til behandling af digital video hurtigere end nogensinde før.

Mac OS X v10.2 Seriøs software
PowerBook G4 leveres med Mac OS X v10.2, Apple nyeste operativsystem. Mac OS X understøtter automatisk netværk, så du kommer på Internet på et øjeblik: Mac OS X opfatter, om du etablerer forbindelse fra kontoret eller undervejs - og opretter automatisk forbindelsen for dig. Og pga. "Instant On"-funktionen i Mac OS X afbryder PowerBook G4 vågeblus på mindre end ét sekund.
Digital Hub Suite
Udover Mac OS X leveres PowerBook G4 også med de nyeste versioner af iPhoto, iMovie, iTunes og iDVD (iDVD følger kun med modellen med SuperDrive).

PowerBook G4 leveres også med en samling grafikværktøjer, der tæller FAXstf, Art Directors Toolkit, OmniGraffle, OmniOutliner og Graphic Converter.

Titanium Titaniumkabinet
PowerBook G4 er svøbt i titanium, et fantastisk stærkt og let metal, der bruges til at bygge supersoniske flymotorer.

Strøm nok til fem timer. Lang driftstid
Et 61 Wh lithium-ionbatteri med indbyggede lysdioder, som viser, hvor megen spænding der er tilbage, kan levere strøm til computeren i op til 5 timer.

FireWire- og USB-kabler
Udvidelsen er indbygget
PowerBook G4 er udstyret med FireWire til tilslutning af eksterne diske og digitale videokameraer, og USB til tilslutning af grafiske tavler, digitale kameraer, printere og scannere.

Hurtigere og større harddiske
PowerBook G4 indeholder det allernyeste inden for bærbare , så professionelle filmfolk hurtigt kan overføre store videoarkiver direkte fra et videokamera. Data komprimeres endnu bedre på den nye generation af harddiske, så harddiskene på 40 og 60 GB (4200 o./min.) kan præstere hurtige overførsler på op til 298 Mbps (megabit pr. sekund).

Type II PC Card- eller Cardbus-indgang
Plads til PC Card
PC Card-/CardBus-pladsen er smart til overførsel af billeder fra det digitale kamera. Den er kompatibel med Type I og Type II PC-kort.

Til trådløs Internetadgang kræves et AirPort-kort, en AirPort- eller en AirPort Extreme-base og en Internetforbindelse (evt. mod betaling). Visse Internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med AirPort og AirPort Extreme. Rækkevidden afhænger af bygningskonstruktionen.


. . .
-
 PowerBook G4
aJanuar

-
*
2003