PowerBook G4. Vælg mellem tre modeller: 12" PowerBook G4 15" PowerBook G4 17" PowerBook G4


12" PowerBook G4 Den mindste og billigste PowerBook G4 nogensinde.
12" PowerBook G4
12", 2,1 kg

G4-processerTrådløs

Må vi præsentere den nye 12" PowerBook G4, der indeholder en funklende 12" skærm med aktiv matrix omkranset af en robust aluminiumsramme, der kun vejer 2,1 kg. Priserne for verdens mest kompakte bærbare computer begynder ved sølle DKK 16990

Det er den mindste bærbare computer, vi nogensinde har leveret. Hvad størrelsen (målt i kubiktommer) angår, er 12" PowerBook G4 mindre end iBook og selv PowerBook Duo. Alligevel indeholder den et kombineret slot-loading DVD-ROM-/CD-RW-drev. 12" PowerBook G4 indeholder formidabel processorkraft til busgrafisk design og redigering af digital video - for slet ikke at tale om 3D-spil, musik og DVD-film, mens du venter på flyet.

Knivskarpt industrielt design
Du vil elske 12,1" TFT XGA- skærmen med aktiv matrix og en funklende opløsning på 1024 x 768 punkter. Og du vil slå hænderne sammen over den måde, hvorpå vi har passet denne superskarpe skærm ind i en så opsigtsvækkende lille ramme på bare 27,7 x 21,9 x 3 cm og 2,1 kg. PowerBook G4 er godt beskyttet i sin lette men robuste aluminiumsramme, der modstår både pletter og ridser. Den er også silkeglat på alle overflader. Der er hverken dæksler, udstående låse eller håndtag at ødelægge, knapper udenpå, som du kan komme til at trykke på ved et uheld, eller skarpe kanter, der hænger fast i dit tøj.
industrielt design

Airport Extreme 54 Mbps AirPort Extreme - op til 5 gange hurtigere
Sæt det nye AirPort Extreme - kort i 12" PowerBook-computerens plads til AirPort-kort - så er du klar til trådløst 54 Mbps netværk. Og med tusindvis af trådløse forbindelsespunkter på hoteller, i lufthavnssaloner, caféer og boghandler verden over kan du komme på Internet stort set overalt. Og du kan bruge PowerBook G4, AirPort Extreme og Rendezvous - teknologien, der genkender og forbinder computere og digitale enheder - til at etablere dit eget sikre trådløse netværk.

Bluetooth Bluetooth-forbindelsen
Bluetooth, der er indbygget i den nye 12" PowerBook G4-model, forbinder digitale enheder trådløst. Bluetooth opererer inden for en langt kortere rækkevidde end AirPort, så den muliggør dataoverførsel ved høj hastighed mellem en hurtigt voksende liste af Bluetooth-understøttede produkter. Ved hjælp af iSync kan du f.eks. benytte Bluetooth til at synkronisere dine personlige oplysninger på kryds og tværs mellem PowerBook, mobiltelefon og Palm OS-enhed. Og med Bluetooth kan du udnytte GPRS, så du kan læse e-post hvor som helst - en fordel, der er god at have, når et trådløst 802.11-forbindelsespunkt ikke er tilgængeligt.

Power PC G4 PowerPC G4 med Velocity Engine
Denne 867 MHz PowerBook G4 leverer en lynende hurtig ydeevne takket være processorens Velocity Engine, der lever op til sit navn, idet den behandler data i store bidder på 128 bit, i stedet for de vanlige bidder på 32 eller 64 bit, som de almindelige processorer kan klare. PowerPC G4 med Velocity Engine samarbejder med PowerPC-arkitekturen, så den dataintensive behandling, som den næste generation af video-, tale- og grafikprogrammer kræver, afvikles endnu hurtigere.

NVIDIA GeForce4 Go Lynhurtig grafik
Den nye 12" PowerBook G4 leveres med NVIDIA GeForce4 420 Go- grafikprocessor med 32 MB DDR SDRAM. NVIDIA GeForce4 sætter den 3D-grafiske ydeevne i højeste gear med T&L ("Hardware Transform and Lighting"), samt en avanceret og supereffektiv hukommelsesarkitektur (Lightspeed Memory Architecture II), så du får en dynamisk og visuelt fyldig 3D-grafisk oplevelse i realtid.

Husk, hvordan det var på kontoret
VGA, S-video og composite video Den nye 12" PowerBook G4 leveres med indbygget understøttelse af VGA-, S-video- og composite videosignaler. Og da VGA-skærmudgangen understøtter to skærme og skærmdublering, kan du udvide arbejdspladsen og dublere projekter på en ekstern skærm eller projektor. Det er perfekt, når du skal levere præsentationer og dele dine ideer med andre. Du kan også takket være understøttelsen af S-video vise multimedieprojekter på en stor fjernsynsskærm: Du skal bare slutte fjernsynet til videoudgangen vha. det medfølgende mellemstik til skærm fra Apple - så er du på TV.

PowerBook G4-familien

17" PowerBook G4 15" PowerBook G4 12" PowerBook G4 Du kan vælge mellem tre lynhurtige modeller: Small, medium eller epic
Priserne begynder ved 16990 kr, og den nye PowerBook giver dig supercomputerkraft i tre forskellige lynhurtige modeller. Du har valget mellem modellen på 12" - den mindste og prismæssigt mest overkommelige PowerBook G4 nogensinde - modellen på 15" - en skønhed i Titanium - og verdens første bærbare computer med 17" skærm . Så kan du arbejde lige så effektivt, når du er på forretningsrejse, som når du sidder hjemme ved skrivebordet - og udrette alt fra gengivelse af kæmpestore billedarkiver til behandling af digital video hurtigere end nogensinde før.

Mac OS X v10.2 Seriøs software
PowerBook G4 leveres med Mac OS X v10.2, Apple nyeste operativsystem. Mac OS X understøtter automatisk netværk, så du kommer på Internet på et øjeblik: Mac OS X opfatter, om du etablerer forbindelse fra kontoret eller undervejs - og opretter automatisk forbindelsen for dig. Og pga. "Instant On"-funktionen i Mac OS X afbryder PowerBook G4 vågeblus på mindre end ét sekund. Mac OS X er det optimale udgangspunkt for en digital livsstil, da operativsystemet understøtter de nyeste og mest populære eksterne enheder.
Digital Hub Suite
Udover Mac OS X leveres PowerBook G4 også med de nyeste versioner af iPhoto, iMovie, iTunes og iDVD (iDVD følger kun med modellen med SuperDrive).

PowerBook G4 leveres også med en samling grafikværktøjer, der tæller FAXstf, Art Directors Toolkit, FileMaker Pro Trial, OmniGraffle, OmniOutliner og Graphic Converter.

Få det legendariske SuperDrive
Du kan bestille en særlig konfiguration af 12" PowerBook G4 med slot-loading SuperDrive (DVD-R/CD-RW) og bruge den medfølgende iDVD-software til at brænde DVD'er, der kan afspilles af stort set set alle almindelige DVD-afspillere på markedet.

Strøm nok til fem timer. Op til 5 timers driftstid
PowerBook G4 leveres med et lithium-ion- batteri med op til 5 timers driftstid pr. opladning (afhænger af konfiguration og brug).

Musikinteresseret?
Så bliver du glad for at høre, at den nye 12" PowerBook G4 indeholder indbyggede stereohøjttalere med en tredie højttaler, der bedre dækker mellemområdet, stik til stereohovedtelefoner, linieindgang og indbygget mikrofon.

Windows PowerBook G4 trives i et Windows-miljø
Som tusindvis af Windows-brugere, som har skiftet til Macintosh, har opdaget, kommer Mac fint overens med PC'er. Du kan slutte PowerBook G4 til et PC-netværk eller til en Windows PC hjemme (samt til de fleste USB-printere og -scannere, digitale FireWire-kameraer, videokameraer og eksterne diske). Du kan dele dine .doc-, .pdf-, jpg-, gif-, tiff-, MPEG-, Windows Media-, QuickTime-, MP3-, MIDI- og CD-arkiver (cdda) med PC-brugere.

Harddiske Lagringsplads til at have med under armen
Harddisken i 12" PowerBook er vha. gummi gjort fast til en magnesiumramme, så du får et stødsikkert værn, der kan beskytte dine data. Og med en harddisk på op til 60 GB er der mere end rigeligt med plads til alle dine arkiver, MP3'er, film og meget mere.


AC ScanMac

. . .
-
 PowerBook G4
aJanuar

-
*
2003