Den nye 15
15
Vælg mellem tre modeller:
12
15
17
  PowerBook G4

15" PowerBook G4 leveres proppet med en 1,25 GHz PowerPC G4-processor, 512 KB L2-buffer, AirPort-kort, superbred skærm, Radeon-grafik og et slot-loading SuperDrive, så den kan prale af mange funktioner, der får en til at tabe mælet - heriblandt prisen: Hele herligheden koster kun Kr. 22.990,- Og modellerne med kombineret drev fås fra kun
Kr. 17.990,-


Med processorhastigheder på op til 1,25 GHz, op til 2 GB DDR RAM og en vægt på kun 2,5 kg sikrer 15" PowerBook dig den ideelle balance - den er både kraftfuld og bærbar. Du kan arbejde og spille med millioner af farver på en fantastisk 15,2" (diagonalt) bred skærm med en opløsning på 1280 x 854 punkter, som gør den ideel til at vise film i deres originale bredformat. Du kan naturligvis også fremstille dine egne film med den medfølgende iMovie-software eller købe Apples Final Cut Pro til mere avanceret videoredigering, sammensætning og specielle effekter. Og så kan du endda tilslutte Apples serie af 100% digitale flade skærme.

Industrielt design Det slanke ydre er så forførende som nogensinde. 15" PowerBook G4 leveres med alle de raffinementer og æstetiske detaljer, der har gjort den til en af de mest eftertragtede bærbare computere i verden: En tykkelse på 2,8 cm, en vægt på 2,5 kg, AirPort, et aluminiumskabinet, et elegant udformet slot-loading SuperDrive og et batteri med en driftstid på 5 timer. Indeni finder du endnu hurtigere PowerPC G4-processorer, kraftfulde grafiske egenskaber, op til 2 GB RAM og verdens mest avancerede operativsystem med en ydeevne, der slår benene væk under enhver.

Tastatur med lys Futuristisk tastatur med baggrundslys og indbygget lysmåler
15" PowerBook har et fiberoptisk, baggrundsbelyst tastatur , som er taget lige ud af fremtiden. De indbyggede lysmålere justerer automatisk skærmens lysstyrke i forhold til det omgivende lys. Det er et gennembrud for brugervenligheden, som du vil sætte stor pris på, hvis du arbejder i omgivelser med svagt lys, f.eks. i et fly eller et musik- eller videostudie.

Power PC G4 Hastighedsoptimeret arkitektur
Inden i 15" PowerBook G4 befinder der sig en skræmmende hurtig 1,25 GHz eller 1 GHz PowerPC G4-processor (det er op til dig) med Velocity Engine og 512 KB on-chip level 2-buffer. Avanceret processordesign og hukommelsesarkitektur hører til blandt de mange fordele, der gør PowerBook G4 i stand til at omslutte så megen råstyrke. Level 2-bufferen er dedikeret hukommelse til processoren, så systemets ydeevne forøges kraftigt, idet der er hurtig adgang til data og instruktioner på vej til processoren. Tilsammen muliggør disse egenskaber en formidabel ydeevne.

AT Mobility Radeon 9000 Sydende grafikprocessor
15" PowerBook G4 leveres spækket med en ATI Mobility Radeon 9600- grafikprocessor med 64 MB DDR SDRAM. Med lys- og skyggeffekter forbedrer Mobility Radeon 9600 dramatisk den visuelle oplevelse af alle programmer. ATI Mobility Radeon 9600 indeholder en række avancerede grafiske teknologier, herunder programmerbar punkt- og skyggelægning til lys- og skyggeeffekter, som du aldrig har set magen til på en bærbar computer. ATI Mobility Radeon 9600 sikrer en dramatisk forbedret visuel oplevelse af alle programmer, og den er perfekt til fotorealistiske 3D-spil og video i biografkvalitet.

Airport Extreme 54 Mbps AirPort Extreme - op til 5 gange hurtigere
Sæt det nye AirPort Extreme -kort i 15" PowerBook-computerens plads til AirPort-kort - så er du klar til trådløst 54 Mbps netværk. Og med tusindvis af trådløse forbindelsespunkter på hoteller, i lufthavnssaloner, caféer og boghandler verden over kan du komme på Internet stort set overalt. Og du kan bruge PowerBook G4, AirPort Extreme og Rendezvous - teknologien, der genkender og forbinder computere og digitale enheder - til at etablere dit eget sikre trådløse netværk.

Bluetooth Bluetooth-forbindelsen
Bluetooth, der er indbygget i den nye 15" PowerBook G4-model, forbinder digitale enheder trådløst. Bluetooth opererer inden for en langt kortere rækkevidde end AirPort, så den muliggør dataoverførsel med høj hastighed mellem en hurtigt voksende liste af Bluetooth-understøttede produkter. Ved hjælp af iSync kan du f.eks. benytte Bluetooth til at synkronisere dine personlige oplysninger på kryds og tværs mellem PowerBook, mobiltelefon og Palm OS-enhed. Og med Bluetooth kan du udnytte GPRS, så du kan læse e-post hvor som helst - en fordel, der er god at have, når et trådløst 802.11-forbindelsespunkt ikke er tilgængeligt.

800 Mbps FireWire FireWire og USB 2.0
PowerBook G4 er udstyret med FireWire til tilslutning af eksterne diske og digitale videokameraer, og USB til tilslutning af grafiske tavler, digitale kameraer, printere og scannere.

Hurtig FireWire 800
Med mere end 30 gange så meget båndbredde som den populære USB-standard til eksterne enheder er FireWire 400 blevet den fremmeste standard til hurtig dataoverførsel. Og nu har Apple igen hævet niveauet ved at fordoble databehandlingshastighed vha. FireWire 800. Den nye 15" PowerBook G4 har to FireWire-porte - en til de hundredvis af FireWire 400-baserede eksterne enheder, der allerede fås på markedet, og en til den kommende generation af FireWire 800-baserede eksterne enheder.

SuperDrive Det legendariske SuperDrive
PowerBook G4 med SuperDrive (dvd-r/cd-rw) leveres med iDVD , der kan bruges til at brænde DVD'er, som kan afspilles på de fleste almindelige DVD-afspillere på markedet. Med SuperDrive kan du også vha. iTunes brænde dine egne musik-cd'er og vha. funktionen Brænd disk i Mac OS X brænde data-cd'er. SuperDrive læser DVD'er ved 8x og brænder 4,7 GB DVD-R-diske ved 2x hastighed.


Mac OS X v10.2 Seriøs software
PowerBook G4 leveres med Mac OS X v.10.2, Apples avancerede operativsystem. Mac OS X understøtter automatisk netværk, så du kommer på Internet på et øjeblik: Mac OS X opfatter, om du etablerer forbindelse fra kontoret eller undervejs - og opretter automatisk forbindelsen for dig. Og pga. "Instant On"-funktionen i Mac OS X afbryder PowerBook G4 vågeblus på mindre end ét sekund. Mac OS X er det optimale udgangspunkt for en digital livsstil, da operativsystemet understøtter de nyeste og mest populære eksterne enheder.



Digital Hub Suite

Ud over Mac OS X leveres PowerBook G4 med iPhoto, iMovie, iTunes og iDVD (iDVD følger kun med modellen med SuperDrive).



Klar lige fra kassen
PowerBook G4 leveres også med en samling grafiske værktøjer, inklusive FAXstf, Art Directors Toolkit, FileMaker Pro Trial, OmniGraffle, OmniOutliner og Graphic Converter.



Videoudgang Alsidig videoudgang
Vil du gerne fremlægge dine ideer på en flad skærm, en CRT- eller VGA-skærm, et stort fjernsyn eller en projektor? 15" PowerBook G4 har indbygget videoudgang , så du kan gøre lige netop det. På PowerBook kan du vælge mellem DVI-, VGA-, S- og composite videoudgang, så du kan tilslutte CRT-skærme, fjernsyn og projektorer. Vil du gerne slutte PowerBook G4 til en af Apples fantastiske flade skærme? Det eneste, du har brug for, er Apples DVI til ADC-mellemstik (ekstraudstyr). Så kan du tilslutte en 23" Apple Cinema HD Display (så du får op til tre gange så meget plads at arbejde på), en 20" Apple Cinema Display eller en 17" Apple Studio-skærm i løbet af få sekunder.



Type II PC Card-/Cardbus-plads

Plads til PC Card
PC Card-/CardBus-pladsen er smart til overførsel af billeder fra det digitale kamera. Den er kompatibel med Type I og Type II PC-kort.



Lang driftstid
Et 61 Wh litium-ionbatteri med indbyggede spændingsindikatorer giver dig en driftstid på 4,5 timer.



Harddisk Masser af lagringsplads til at have med under armen
Med en fantastisk stor harddisk på op til 80 GB har PowerBook G4 lige så stor lagringsplads som mange stationære computere - der er mere end rigelig plads til alle arkiver, MP3-musik, film mm.


. . .
-
PowerBook G4
sep.

-
aluminiumskabinet
2003