Cinema Display Løsninger til begge hjernehalvdele.
15
Vælg mellem tre modeller:
12
15
17
Tekniske specifikationer Løsninger SuperDrive Grafikacceleration Trådløs Software PowerBook G4

Din kreative hjernehalvdel.
Der er masser af Mac OS X-programmer til din højre hjernehalvdel - alt hvad du behøver til kreative opgaver fra professionel 2D- og 3D-grafik, animation og digital videoredigering til musikkomposition og -afspilning, oprettelse af websteder og manuskriptskrivning.

  Din analytiske hjernehalvdel.
Udover de mange kontor- og produktivitetsprogrammer kan du vælge de titler, du har brug for, i det store udvalg af Mac OS X- og UNIX-software til tekniske formål - det er blot endnu en grund til, at videnskabsmænd, forskere, ingeniører og alle de andre genier med en veludviklet venstre hjernehalvdel kan glemme alt om deres pc-skrivebordsmodeller og arbejde med noget seriøs processorkraft.

Skærmbillede fra Adobe Photoshop Adobe Photoshop-symbol   Skærmbillede fra iChat AV Symbol for iChat AV

Adobe Photoshop 7.0
Det professionelle standardprogram til digital billedredigering, Adobe Photoshop, hjælper dig med nemt og hurtigt at udnytte hundredvis af forskellige kreative funktioner og giver dig mulighed for at fremstille billeder med den højest tænkelige kvalitet til trykning og online-brug. Adobe Photoshop 7.0 indeholder omkring 100 specielle effektfiltre plus præcisionsværktøjer til alle opgaver - lige fra digitalt maleri og webgrafik til publicering i profesisonel kvalitet.

 
Office v.X for Mac Professional Edition
Den store kanon inden for produktivitetssoftware, Microsoft Office, hjælper dig med alle dine forretningsmæsisge opgaver, inklusive tekstbehandling, e-post, præsentationer, dataadministration og -analyse osv. Og denne udgave af Office v. X indeholder Microsoft Virtual PC for Mac Version 6.1 med Microsoft Windows XP Professional, et kraftfuldt værktøj, som giver dig mulighed for at bruge Microsoft Windows-baserede programmer på PowerBook G4.

Skærmbillede fra Final Cut Pro Final Cut Pro-symbol   Skærmbillede fra Filemaker Pro Filemaker Pro-symbol

Final Cut Pro 4
Den professionelles valg til redigering og efterbehandling af materiale i SD- og HD-format, Final Cut Pro 4, er et skalerbart og ikke-lineært redigeringssystem, der bygger på en arkitektur, som ikke er afhængig af en bestemt opløsning. Du kommer hurtigt til at sætte pris på de effektive redigeringsværktøjer og funktioner i Final Cut Pro 4, f.eks. muligheden for at tilpasse tastaturlayout og arbejdsområde, RT Extreme (en avanceret arkitektur til flere samtidige streams i realtid med understøttelse af endnu flere video-streams og -effekter), og lydmix af mange spor, flere kanaler og lydeffekter i realtid, som forbedrer den NLE-baserede lydredigering. Final Cut Pro 4 indeholder også LiveType (en funktion til fremstilling af professionelle rulletekster og titler) og Soundtrack (et intuitivt værktøj til underlægningsmusik).

 
FileMaker Pro 6
Kraftfulde funktioner, understøttelse af flere platforme og en brugervenlig grænseflade gør FileMaker Pro 6 til det førende databaseprogram til arbejdsgrupper, hvor der er brug for at holde styr på og administrere oplysninger om personer, projekter, billeder og data. Brug de indbyggede skabeloner i FileMaker Pro til udformning og anvendelse af specielle løsninger, og del indhold med andre via et netværk eller intranet, så arbejdsgruppernes produktivitet forbedres via samarbejde. Og med evnen til at udveksle data med et næsten ubegrænset antal programmer er FileMaker Pro 6 ideelt til indsamling, administration og deling af alle typer vigtige oplysninger.

Skærmbillede fra Macromedia Flash Macromedia Flash-symbol   Skærmbillede fra Microsoft Office Microsoft Office-symbol

Macromedia Flash MX
Macromedia Flash MX giver designere og udviklere mulighed for at integrere video, tekst, lys og grafik til omfattende websteder med interaktiv markedsføring og præsentation, digital læring og brugergrænseflader til programmer. De nye funktioner omfatter effekter og animationer på en tidslinje, forbedret ydeevne, understøttelse af PDF- og EPS-arkiver mm.

 
X11 til Mac OS X (beta)
X11 til Mac OS X er baseret på open source-projektet XFree86 og er kompatibelt, hurtigt og helt integreret med Mac OS X. Det indeholder hele X11R6.6-teknologien, inklusive en vinduesserver, biblioteker og grundlæggende hjælpefunktioner som xterm. Desuden indeholder det den komplette samling af X11-skærmserversoftware, klientbiblioteker og udviklerværktøjer, så det nu er endnu nemmere at overføre Linux- og Unix-programmer til Mac OS X.

Skærmbillede fra QuarkXPress QuarkXPress-symbol   Skærmbillede fra Mathematica Mathematica-symbol

QuarkXPress 6
Sværvægteren inden for publicering, QuarkXPress, er et kraftfuldt DTP-program, som foretrækkes af professionelle designere. Det bruges af de fleste tidsskrifter, aviser, reklamebureauer, trykkerier, reproafdelinger, designere, katalogproducenter og forlag, og QuarkXPress indeholder en intuitiv og fleksibel grænseflade, som giver dig mulighed for at kombinere tekst, redigering og typografi med farver og billeder til et fantastisk resultat.

 
Mathematica 5
Mathematica er det foretrukne værktøj til avancerede videnskabelige beregninger og er et kraftværk, der dækker alle områder fra tekniske analyser og 3D-modeller til alle tekniske uddannelser. Mathematica integrerer numeriske og symbolbaserede beregningsmetoder, grafiksystemer, programmeringssprog, dokumentationssystemer og avancerede forbindelser til andre programmer.


. . .
-
PowerBook G4
sep.

-
aluminiumskabinet
2003