Styrke ligger til familien. Vælg mellem tre modeller:
12
15
17
Tekniske specifikationer Løsninger SuperDrive Grafikacceleration Trådløs Software PowerBook G4

Intet overstråler en PowerBook - bortset fra en ny PowerBook. Og disse nye PowerBook-modeller er ultratynde og superlette, selvom de er udstyret med en masse fantastiske funktioner.

Du kan vælge mellem tre lynhurtige modeller: lille, mellem eller enorm
Med priser fra kun Kr. 14.490,- giver de nye PowerBook-modeller dig supercomputerkraft i tre forskellige lynhurtige bærbare computere. Hvad enten du foretrækker den lille forførende 12" model, det eftertragtede 15" kraftværk eller den fantastiske 17" skønhed, får du en ny PowerBook G4 spækket med avancerede funktioner. F.eks. turboladede PowerPC G4-processorer, SuperDrive til dvd-brænding, lynhutigt trådløst netværk og avancerede grafikfunktioner.


12 15 17
PowerBooks porte


Industrielt design Smukt industrielt design
Med det slanke, lette kabinet af aluminum kan PowerBook G4 modstå pletter og ridser. Den er også silkeglat på alle overflader. Der er hverken dæksler, udstående låse eller håndtag at ødelægge eller skarpe kanter, der hænger fast i dit tøj. Og uanset hvilke behov og ønsker din bærbare computer skal opfylde, findes der en PowerBook G4, som er perfekt for dig.

Kraftfuld og bærbar Attråværdig.
Med en vægt fra kun 2,1 kg er de tre nye PowerBook G4-modeller så lette, at du kan have dem med dig hele dagen. Og takket være PowerPC G4-processoren med Velocity Engine er alle PowerBook-modellerne velegnede til alle opgaver - lige fra talknusning til videoredigering og design af fantastiske præsentationer. Og du vil klappe i hænderne over den måde, hvorpå vi har passet den superskarpe TFT XGA-skærm med aktiv matriks ind i en så opsigtsvækkende lille ramme. Når du ser den, mærker du teknologibegejstringens rus.

AirPort Det sidste nye inden for tilslutningsmuligheder
De nye PowerBook G4-modeller er udstyret med den hurtige nye AirPort Extreme -teknologi, som er baseret på 802.11g-standarden: 54 Mbps - den hurtigste trådløse forbindelse, der findes. Og med tusindvis af trådløse forbindelsespunkter på hoteller, i lufthavnssaloner, caféer og boghandler verden over kan du komme på Internet med din PowerBook G4 stort set overalt.

Ethernet og modem Gigabit Ethernet er indbygget i 17"- og 15"-modellerne (og 10/100 Ethernet i 12"-modellen), og det er 56K V.92-modemmet også (det betyder, at du kan sætte din Internetforbindelse på vågeblus, mens du besvarer et telefonopkald, hvis din Internetudbyder understøtter V.92-standarden).

USB + FireWire PowerBook G4 har masser af udvidelsesmuligheder med indbygget USB 2.0, FireWire 800 og FireWire 400. FireWire 400 er blevet den gyldne standard for hurtig dataoverførsel, og nu har Apple givet den en tand til ved at fordoble overførselshastigheden med FireWire 800. Nu kan du blot tilslutte og begynde at bruge de hundredvis af printere, scannere, digitale videokameraer og digitale kameraer, som findes, samt en masse vigtigt udstyr som iPod og iSight.

Bluetooth Bluetooth -teknologien til trådløs tilslutning af eksterne enheder er indbygget over hele linjen. Det betyder, at du med iSync f.eks. kan benytte Bluetooth til at synkronisere dine personlige oplysninger på kryds og tværs mellem din PowerBook, mobiltelefon og PDA. Og Bluetooth giver dig endda mulighed for at bruge et trådløst Apple-tastatur og en trådløs Apple-mus.

G4-processor Hastighedsoptimeret arkitektur
PowerBook G4 får en del af sin fantastiske ydeevne takket være bufferens avancerede hukommelsesarkitektur - inklusive 512 K level 2-buffer på hovedkortet på alle modeller - som sikrer lynhurtig dedikeret hukommelse med stærkt forbedret databehandlingshastighed. PowerBook leveres med masser af hukommelse, men der er plads til endnu mere. I 15"- og 17"-modellerne er der f.eks. plads til 2 GB RAM - 1,25 GB i 12"-modellen - så du kan bruge flere hukommelseskrævende programmer samtidig eller opbevare et helt grafikprojekt i hovedhukommelsen, så du hurtigt kan udføre billedbehandling.

Grafikacceleration Lynhurtig grafik
12"-modellen leveres med NVIDIA GeForce FX Go 5200 med 32 MB DDR SDRAM, mens de nye 15" og 17" PowerBook G4 leveres med ATI Mobility Radeon 9600- grafikprocessor med 64 MB DDR SDRAM. Disse grafikprocessorer sparker den grafiske 3D-ydeevne op i højeste gear med deres avancerede og ultraeffektive hukommelsesarkitektur og sikrer en dynamisk, visuelt spændende 3D-oplevelse i realtid. Og alle nye PowerBook-modeller har fem video- og skærmudgange, inkluisve 12"-modellen med mini-DVI-porten.

SuperDrive Det legendariske SuperDrive
PowerBook G4 med SuperDrive (dvd-r/cd-rw) leveres med iDVD , der kan bruges til at brænde dvd'er, som kan afspilles på de fleste almindelige dvd-afspillere på markedet. Med SuperDrive kan du også vha. iTunes brænde dine egne musik-cd'er og vha. funktionen Brænd disk i Mac OS X brænde data-cd'er. SuperDrive (slot-loading) læser dvd'er ved 8x og brænder 4,7 GB dvd-r-diske ved 2x hastighed. 12" og 15" PowerBook G4 findes også med kombineret drev (dvd-rom/cd-rw).


Skærmtilslutning
Husk, hvordan det var på kontoret
15" og 17" PowerBook G4 leveres med indbygget DVI-port (mini-DVI på 12"-modellen). Denne port sikrer dig den bedste billedkvalitet til video med den helt digitale forbindelse fra grafikprocessoren til DVI-skærmen eller -projektoren, så du behøver aldrig mere at ærgre dig over kvalitetstabet ved konvertering af et digitalt signal til et analogt signal og tilbage igen. De nye PowerBook G4-modeller leveres også med indbygget understøttelse af VGA-, composite og S-video. Og da alle PowerBook-modellerne understøtter to skærme og skærmdublering, kan du udvide arbejdspladsen og dublere projekter på en ekstern skærm eller projektor. Det er perfekt, når du skal levere præsentationer og dele dine ideer med andre på et fjernsyn.

DVI-mellemstik
DVI-fordelen
Med Apples DVI til ADC-mellemstik kan du slutte en af Apples formidable flade skærme til din PowerBook G4 i løbet af få sekunder - endda også til 12"-modellen.Windows PowerBook G4 trives i et Windows-miljø
Som tusindvis af tidligere Windows-brugere, der har skiftet til Macintosh, allerede har opdaget, trives en Mac fint sammen med pc'er. Du kan slutte PowerBook G4 til et pc-netværk eller til en Windows pc hjemme (samt til de fleste USB-printere og scannere, digitale FireWire-kameraer, videokameraer og eksterne diske). Du kan dele dine .doc-, .pdf-, jpg-, gif-, tiff-, MPEG-, Windows Media-, QuickTime-, MP3-, MIDI- og cd-arkiver (cdda) med pc-brugere.Mac OS X v10.2 Meget innovativ
PowerBook G4 leveres med Mac OS X v.10.2, Apples avancerede operativsystem. Mac OS X understøtter automatisk netværk, så du kommer på Internet på et øjeblik: Mac OS X opfatter, om du etablerer forbindelse fra kontoret eller undervejs - og opretter automatisk forbindelsen for dig.Digital Hub Suite

Ud over Mac OS X leveres PowerBook G4 med iPhoto, iMovie, iTunes og iDVD (iDVD følger kun med modellen med SuperDrive).Harddisk Masser af lagringsplads til at have med under armen
Med en fantastisk stor harddisk på op til 80 GB har PowerBook G4 lige så stor lagringsplads som mange stationære computere - der er mere end rigelig plads til alle arkiver, MP3-musik, film mm.


. . .
-
PowerBook G4
sep.

-
aluminiumskabinet
2003