Power Mac G5
tekniske specifikationer arkitektur G5-processor ydeevne udvidelse design grafik
Power Mac G5 Vi introducerer Power Mac G5. Verdens første 64 bit personlige computer.
Power Mac G5 er verdens hurtigste personlige computer og den første med en 64 bit processor — hvilket betyder, at den bryder gennem 4 GB-barrieren og kan bruge op til 8 GB af hovedhukommelsen. Den nye G5 processor fås med hastigheder op til to gange 2 GHz med en ny systemarkitektur med en fantastisk stor båndbredde med AGP 8X og PCI-X — hvilket giver Power Mac G5 et gennembrud inden for computerkraft på skrivebordet. Og modellerne starter ved kun 16.990 kr.

8 GB RAM 64 bit gennembrud
64 bit processorer gør det muligt for Power Mac G5 at gennembryde 4 GB-barrieren og understøtte op til 8 GB 400 MHz, 128 bit DDR SDRAM — fire gange mere end en typisk PC. Mere hovedhukommelse og hurtig 6,4 GBps overførselshastighed betyder, at du kan overføre store projekter til hukommelsen 40 gange hurtigere end til en harddisk.

Kæmpe båndbredde kapacitet
Power Mac G5s systemarkitektur med en fantastisk stor båndbredde indeholder en 1 GHz frontside-bus — én på hver processor — til maksimal hastighed. Og en punkt til punkt-systemkontrolenhed sikrer, at data kan flyttes direkte imellem undersystemer, uden at det har indflydelse på processorens funktion.

PCI-X-udvidelsesmuligheder
PCI-X Power Mac G5 har tre PCI-X-pladser, hvilket giver dig fordelene ved den nyeste landvindinger inden for PCI-teknologi. PCI-X-protokollen er perfekt til PCI-enheder med stor ydeevne og øger hastigheden fra 33 MHz til 133 MHz og overførselshastigheden fra 266 MBps til 2 GBps.

grafik Højhastigheds AGP 8X Pro-grafikbus
Sammenlignet med AGP 4X-grænsefladen, fordobler Power Mac G5s AGP 8X Pro-grafikbus effektivt den maksimale overførselshastighed og fordobler den mængde af data, der kan overføres i en enkelt AGP-buscyklus. 66 MHz AGP 8X Pro-bus arbejder otte gange pr. takfrekevns og opnår hermed en datahastighed på 533 MHz og en maksimal båndbredde på 2, 1 GB i sekundet — idéelt til de ultrahurtige grafikkort, den leveres med, eksempelvis ATI Radeon 9800 Pro og NVIDIA GeForce FX 5200 Ultra.

FireWire, USB 2.0 FireWire 800, USB 2.0 og I/O med stor ydeevne
Power Mac G5 leveres med en FireWire 800-port og tre USB 2.0-porte (plus to USB 1.1-porte på tastaturet). Gigabit Ethernet, FireWire, USB 2.0 og optisk digital og analog lyd er alle integreret gennem to 16 bit, 800 MHz HyperTransport-forbindelser, der arbejder begge veje, hvilket sikrer en maksimal overførselshastighed på 3,2 GB i sekundet.

4X SuperDrive
Alle Mac G5-modeller leveres med SuperDrive (DVD-R/CD-RW), der giver dig mulighed for at brænde CD'er og DVD'er, der kan afspilles på de mest almindelige DVD-afspillere. SuperDrive læser DVD'er ved 8x og brænder 4,7 GB DVD-R-diske ved en hastighed på 4x.

Udviklet til Mac OS X
Power Mac G5 afvikler alt din software — og afvikler den hurtigere — med en version af Mac OS X v.10.2, der er tunet specielt til PowerPC G5 processoren, hvilket sikrer en gnidningsløs overgang til 64 bit kraft.

Tre kraftige modeller Tre kraftfulde modeller
Power Mac G5-serien kommer i tre muskuløse konfigurationer — 1,6 GHz, 1,8 GHz og en 2 GHz-model med to processorer. De indeholder alle det legendariske SuperDrive (DVD-R/CD-RW) som standardudstyr. Og selvfølgelig leveres de med FireWire 400-porte, tre PCI-udvidelsespladser, ADC-stik, DVI-stik, analog lyd ind og lyd ud, optisk SPDIF ind og SPDIF ud, stik til hovedtelefoner og højttaler på frontpanelet og indbygget Gigabit Ethernet — altsammen som standardudstyr. Alle modeller er forberedt til AirPort Extreme og kan leveres i specielle konfigurationer med Bluetooth-funktioner.
PowerPC G5-kreds Den nye 64 bit
PowerPC G5-processor

PowerPC G5 , som er udviklet i fællesskab af Apple og IBM, udviser den største stigning i processorkraft i PowerPC-arkitekturens historie.
side
Udviklet til lydsvag drift
Power Mac G5s kabinet indeholder fire diskrete termiske zoner til de primære varmeproducerende komponenter. Ventilatorer i zonerne roterer ved meget lave hastigheder, hvilket gør systemet tre gange mere lydsvagt end Power Mac G4.
porte Tilsluttet
Det er let at slutte printere, scannere og andre enheder til Power Mac G5. Ud over en komplet række portepå bagpanelet er der FireWire 400- og USB 2.0-porte samt et stik til hovedtelefoner på frontpanelet..
håndtag
Få styr på det
Power Mac G5s indbyggede håndtag vil gøre dig glad den dag, hvor du skal flytte alle dine ting til det hjørnekontor, du altid har været ude efter.







Nederste dæksel

. . .
--
PowerMac G5
Juli.

-
64 bit gennembrud
2003