Apple-servere Xserve Xserve RAIDTech SpecsDesignPerformanceStorageManagement

Apples banebrydende, rackoptimerede 1U-server har nu forbedret ydeevne, mere lagringsplads og giver masser af valuta for pengene.

Vælg mellem en eller to 1,33 GHz PowerPC G4-processorer, op til 2 GB 333 MHz DDR SDRAM, to 64 bit 66 MHz PCI-pladser (og en kombineret PCI/AGP-plads), Dual Gigabit Ethernet, FireWire 800, USB og fire diskrum til op til 720 GB data: Apples førende 1U-server udkonkurrerer ikke blot 1U-konkurrenterne, men også mange 2U-systemer. Og hvis du har brug for endnu mere lagringsplads, kan du bruge Apples nye Xserve RAID -løsning med plads til 14 "hot-swappable" Apple-diskmoduler - en imponerende kapacitet på 2,52 TB data - i et rackoptimeret lagringskabinet.

UNIX-baseret Den UNIX-baserede styrke og de avancerede funktioner i Mac OS X Server danner grundlaget for disse rack-optimerede serveres fænomenale ydeevne, fantastiske lagringskapacitet og praktiske værktøjer til ekstern administration, så det er nemt at bruge og vedligeholde dem. Denne gang var det vores mål at tage alt det, som professionelle IT-meadarbejdere elsker ved Xserve, og gøre det endnu bedre.

Hurtigere Xserve
De nye Xserve-produkter er udstyret med hurtigere processorer, en hurtigere systembus og hurtigere hukommelse samt hurtigere overførsel til lagring - og mere lagringsplads (op til 720 GB). Du får flere muligheder for specielle konfigurationer og mindre støjende udstyr, men prisen er ikke blevet højere. Xserve er billigere end nogensinde.

1U Solidt metal
Den robuste og specielt udviklede Xserve-hardware er udstyret med den fantastisk IT-venlige Mac OS X Server-software. Xserve er udstyret med kraftfulde PowerPC G4-processorer, en overlegen systemarkitektur, en imponerende lagringskapacitet, diske, der kan tilsluttes og afmonteres under drift, RAID-løsninger, værktøjer til ekstern administration, og de kan starte og arbejde uden en tilsluttet skærm.

Op til 84 PowerPC G4-processorer
Takket være en tykkelse på blot 1,75" kan Xserve 1U indpasses i en samling med op til 84 PowerPC G4-processorer i et 42U-standardrack, som udnytter gulvpladsen i serverrummet eller datacentret optimalt (serverenhederne er designet, så de passer til firbenede standard- og Telco-rack og leveres med alt udstyr til montering).

798 gigaflop
Rack med Xserve Regn lidt på det: De to 1,33 GHz PowerPC G4-processorer sikrer en regnekraft på 19 gigaflop pr. 1U. Det betyder, at 42 Xserve-enheder i et 42U-rack sikrer en imponerende regnekraft på 798 gigaflop.

Grænserne for det mulige er lige blevet flyttet
I dag kræves der masser af plads til lagring af alt fra video med høj opløsning til videnskabelige data. Xserve har fire diskrum, som giver en samlet kapacitet på 720 GB pr. maskine - og mere end 30 TB pr. 42U-rack.

I/O med stor båndbredde
De nye Xserve-produkter har fremragende I/O-funktioner med to FireWire 800-porte, Dual Gigabit Ethernet (10/100/1000BASE-T RJ-45) - på hovedkortet og på et kort i PCI/AGP-pladsen - og den hidtil hurtigste systembus. Du kan også få et 2 GB Apple Fibre Channel PCI-kort (ekstraudstyr) med to porte og stor båndbredde til tilslutning af Xserve RAID-systemer.

De nyeste overvågnings- og administrationsværktøjer giver dig mulighed for altid at have fingeren på netværkets puls - også udefra, hvis det passer dig bedst. Alt dette og meget mere kan du få til samme pris som andre servere, der nu er en generation bagud. Du kan installere software via det praktiske optiske drev (slot-loading), men du kan også få et kombineret drev, der kan læse DVD'er og fremstille sikkerhedskopier på CD-ROM.

Mac OS X Server, det robuste og stabile operativsystem til servere
Xserve leveres med Mac OS X Server, det UNIX-baserede operativsystem til servere, inklusive en komplet samling af standardbaserede netværkstjenester, og med understøttelse af de sidste nye sikkerheds- og netværksprotokoller.

Understøttelse af Mac-, Windows-, UNIX- og Linux-klienter lige fra kassen
Mac-, Windows-, UNIX- og Linux-klienter Mac OS X Server er perfekt til blandede klientmiljøer, og det er jo i virkeligheden de fleste. Det betyder intet, om netværket består af Mac-, Windows-, UNIX- eller Linux-klienter eller en kombination heraf. Mac OS X Server understøtter arkivdeling mellem alle disse platforme samt Apache Web-server og WebDAV-server, e-post med POP og IMAP, ftp, QuickTime Streaming Server, DNS og DHCP - lige fra kassen. Windows-, UNIX- og Linux-brugere får en masse fordele, som Mac-brugere er vant til*.

Ingen licensafgifter pr. bruger
Ubegrænset antal klienter Med de nye Xserve slipper du for en af de mest belastende poster på afdelingens budget: Den afgift, som skal betales pr. bruger af server-softwaren. Xserve giver dig licens til et ubegrænset antal Mac OS X Server-klienter, så der kan være tusindvis af brugere, uden at du skal betale en formue i licensafgifter.

* Hjemmebiblioteker til NetBoot, Macintosh Manager 2 og AFP afhænger af Macintosh-klienten.

Læs mere om Xserve
“Apples server er imponerende”
“Xserve rager tydeligt op blandt mængden af serverløsninger, der kan monteres i rack”, skriver Henry Baltazar i eWeek. “Kombinationen af funktionalitet, brugervenlighed og pris (ingen afgift pr. bruger, som det er tilfældet med NetWare- og Windows-systemer) er uovertruffen”.


Xserve RAID

Xserve RAID
Den elegante makker til Xserve. Xserve RAID er en avanceret, separat lagringsløsning med plads til 14 "hot-swappable" Apple-diskmoduler - en imponerende mængde data på 2,5 TB - i et rackkabinet til lagring.

ATA/100-diske (7200 o/min) med direkte tilslutning

720 GB intern lagring i 1U
Xserve tilbyder fire uafhængige ATA/133-diskkanaler, som kan konfigureres med op til 720 GB lagringsplads pr. 1U-server, dvs. dobbelt så meget som den nærmeste konkurrent.

Endnu et førende produkt
Xserve er branchens første 1U-server med to RISC-processorer. Ikke engang Sun eller IBM tilbyder så stor processorkraft på så lidt plads.

Døgnåben
AppleCare 24 timer i døgnet
Når firmaets drift afhænger af serverstabiliteten, er der ikke råd til spildtid, fordi serveren er nede. For at sikre hurtig assistance til problemer med Xserve-systemer tilbyder Apple en lang række service- og supportmuligheder. Og da både Xserve og Mac OS X Server kommer fra Apple, behøver du ikke at spilde timer i telefonen, mens forskellige leverandører prøver at hjælpe dig med at finde årsagen til et problem: AppleCares service- og supportprodukter er lige så integrerede som Apples hardware og software. Et opkald klarer det hele.

Seriel port Seriel konsol til administratorer med UNIX-evner
Foretrækker du at styre server og netværk vha. kommandoliniebaserede administrationsværktøjer til serveren? Det kan du sagtens gøre via de serielle porte.

Arbejdscomputer til digital video
Overvejer du at bruge Xserve til at arbejde med digital video? God ide: Du kan købe en speciel konfiguration via Apple Store med et AGP 4X-grafikkort med 64 MB DDR-skærmhukommelse installeret i AGP/PCI-pladsen samt PCI-kort med stor ydeevne til redigering af lyd og video i realtid.


. . .
-
Xserver
Februar

-
Xserver RAID
2003