Apple Cinema Displays

Et elegant aluminiumskabinet, en avanceret vippefod og understøttelse af eksterne enheder sikrer dig fuld fleksibilitet, så du kan anbringe skærmen, hvor det passer dig, og nemt justere den. Med en VESA-konsol (ekstraudstyr) kan du anbringe en flad skærm på helt nye steder. Du kan f.eks. bruge en Apple-skærm som en naturlig del af en museumskiosk eller montere den på væggen i receptionen, og du kan vise dit projekt frem for en kunde ved at dreje skærmen.

Bezel

Koordinerede farver

Din Apple-skærm passer til det skulpturelle aluminiumskabinet på Power Mac G5 og PowerBook - og det er der en god grund til. Apples designere har omhyggeligt valgt denne farve, for at kabinettets farve ikke skal forstyrre farverne på skærmen, og dermed kan være en neutral baggrund for arbejdet på skærmen. Det stærke anodiserede aluminium har gjort det muligt at skabe en utrolig smal ramme, så du nemt kan bruge flere skærme sammen.

Justering af vinkel

Nem justering

Med den praktiske vippefod på Apple-skærmen kan du nemt justere skærmens vinkel. Du kan indstille skærmen til den vinkel, der passer dig bedst - fra -5° til 25°.

USB- + FireWire-porte

Eksterne enheder på skrivebordet

Alle skærme inkluderer et FireWire 400-samlingspunkt og et USB 2.0-samlingspunkt, begge med to porte. Dermed kan du tilslutte en printer eller scanner eller et digitalt kamera eller videokamera. Med FireWire-porten kan du nemt tilslutte et iSight-kamera til videochat (ser smukt ud på Apple-skærmen) eller tilslutte din iPod-dock. Du får også det bedste ud af alle de nyeste USB 2.0-enheder, uanset om du bruger din skærm med en Mac eller en pc.

VESA-konsol

Frigør dig

De nye Apple-skærme fylder ikke ret meget på skrivebordet, men du kan også montere skærmene, så de slet ikke optager plads på skrivebordet. VESA FDMI-konsol (ekstraudstyr) opfylder alle standarder for montering, hulmønstre og placeringer af kabler og strømforsyning. Det sikrer dig et stort udvalg af monteringsløsninger fra tredjeparter. På den måde er Apple-skærmene blevet endnu mere pladsbesparende.