Apple Cinema Displays

Apple mener, at skærmen er vigtig for hele computeroplevelsen. Derfor har vores ingeniører indbygget skærmen i de fleste Mac-computere. Men vi lægger samme vægt på de skærme, som du bruger til din Power Mac eller PowerBook. Uanset hvilken Apple-skærm du vælger, kan du være sikker på at få perfekte farver. Det sørger vores ingeniører for, og de lægger lige så stor vægt på din oplevelse af systemet som på den teknologiske udvikling.

170° synsfelt

En bred skærm giver bedre tid

Mac OS X er så stabilt, at du nemt kan afvikle to programmer samtidig - eller 12. Du kan se websider både i browseren og i et redigeringsprogram, så du kan se ændringerne og koden samtidig. Du kan strække tidslinjer i Final Cut Pro eller musikarrangementer i Logic, så du kan se hele forløbet, mens du arbejder med en bestemt effekt. Og hvis du har et e-post- og iChat-vindue åbent, kan du nemt kommunikere med dine kolleger under arbejdet.

Mac OS X giver dig frihed til at bruge alle disse programmer samtidig, og Apple-skærmene giver dig så megen plads, at du nemt kan skifte mellem programmerne og organisere dem på en naturlig måde. Apple bruger desuden branchens bedste teknologi til at minimere farvedifferencerne på skærmen, så alle punkter med en bestemt farve altid har den samme farve på skærmen - også helt ude i hjørnerne.

Optimal opløsning med 100 ppi

Bedste opløsning til billeder og ord

Kvaliteten af de punkter, du ser, har betydning for den måde, du bruger computeren på. Efter mange års arbejde har Apples ingeniører fundet frem til den ideelle opløsning til både tekst og grafik - nemlig en punkttæthed på omkring 100 punkter pr. tomme (ppi). Andre leverandører fremstiller måske større skærme med en lavere opløsning, så du får færre punkter, eller mindre skærme med en høj opløsning, hvilket belaster øjnene og kan medføre hovedpine. Apples format med 100 punkter pr. tomme er optimeret til billeder, men også velegnet til tekstarbejde i e-postbeskeder, Safari og avancerede DTP-programmer.

Hurtig reaktion

Punkternes reaktionstid er en god målestok for en skærms ydeevne med avancerede programmer, f.eks. til video, 3D og animationer eller spil. På Apple-skærme reagerer punkterne hurtigt i hele farveskalaen fra sort til hvid og alle gråtonerne indimellem.

Farveområde

En klar vinder

Med en Apple-skærm nyder du selvfølgelig også godt af alle de fordele, der er ved LCD-teknologien i forhold til CRT-skærme. Du får f.eks. næsten dobbelt så stor lysstyrke, skarphed og kontrast som på en CRT-skærm, der er ingen flimmer på skærmen, og du kan selvfølgelig også nyde hele farvespektret. En LCD-skærm er bedre til farvearbejde, fordi den ikke er følsom over for miljøpåvirkninger som CRT-skærme, f.eks. varme, luftfugtighed og elektromagnetiske felter. Når du bruger en LCD-skærm, sparer du endda penge. Og med den tynde ramme er det nemt at justere skærmen og flytte den.