Apple Cinema Displays

Apple-skærme er perfekte følgesvende til Power Mac G5, og det er blevet endnu nemmere at bruge dem som ekstra skærme til din PowerBook eller endda til en pc. Apples flade skærme sikrer optimal billedskarphed vha. helt digitale signaler via et DVI-standardstik.

15

Rent signal

Når du ændrer farver, skal du ikke finde dig i, at billedet forvrænges - uanset hvilket medie du arbejder med. Problemerne med analog konvertering via en VGA-forbindelse bliver større, når du skifter til skærme med en bedre opløsning eller med meget lange skærmkabler. Disse problemer slipper du for, når signalet er helt digitalt. DVI overfører det digitale signal uden forvrængning fra det digitale grafikkort til den digitale skærm. Denne digitale forbindelse sikrer, at billedet altid er skarpt, og de flydende krystaller sikrer stabiliteten - skarpe og klare punkter over hele skærmen.

Indstillingsmuligheder

Slip tøjlerne

Gem dine kontroltendenser til det vigtigste - nemlig dit arbejde. Du behøver ikke at bekymre dig om alle kontrolmulighederne. En VGA-forbindelse kræver, at du kontrollerer lysstyrke og kontrast, finjustering og sporing af billedet, hvid- og sortbalance samt vandret og lodret placering. Godt gemt af vejen på siden af en Apple-skærm sidder de eneste kontrolknapper, du virkelig har brug for: Lysstyrke- og afbryderknappen.