Den nye iBook G4 viser 3D-billeder og fantastiske effekter i fotografisk kvalitet - lige, hvad du behøver for at nyde den nyeste generation af Mac-spil.

Det skyldes, at Apples ingeniører har udstyret den nye iBook G4 med en kraftfuld grafikprocessor i den professionelle klasse. Med ATI Mobility Radeon 9200-grafikprocessoren med 32 MB DDR SDRAM og AGP 4X har iBook G4 en fantastisk ydeevne ved gengivelse af 2D-, 3D- og multimediegrafik i de mest krævende spil og programmer på markedet.

ATI Mobility Radeon 9200

ATI Mobility Radeon 9200

Mobility Radeon 9200 sikrer ufattelig hurtig gengivelse af ægte 32 bit farver. Den understøtter komplekse teksturer og 3D-effekter og hjælper dig med at få det optimale udbytte af hurtige action-spil og multimedietitler. Desuden er den udstyret med SMARTSHADER-teknologi, som byder på fænomenale forbedringer i gengivelsen af detaljer og den generelle ydeevne (Se måbende til, mens elementer som metaller, væsker og træ gengives realistisk). Den giver dig altså ikke bare meget højere hastighed, men også spektakulære 3D-billeder og endnu flere effekter i fotografisk kvalitet.

Med 32 MB DDR RAM på processoren har ATI Mobility Radeon 9200 med AGP 4X masser af hukommelse til multimedieprogrammer, så de kan gengive 3D-grafik i en flyvende fart. Store visuelle elementer opdateres hurtigt efter billedbehandling med f.eks. filtre, sløring og farvekorrektion. Og da hovedhukommelsen ikke belastes af grafikbehandling, øges hele systemets ydeevne.

Airburst Extreme

Se selv

Du kan se fordelene ved iBook G4 i aktion, når du spiller f.eks. Freeverse Softwares Airburst Extreme. For det første giver iBook G4 dig mulighed for at spille via netværk. Du kan spille via kabler med dine med- og modspillere vha. det indbyggede 10/100-BASE-T Ethernet. Og du kan spille trådløst. Hvis du installerer et AirPort Extreme-kort, kan du holde kontakten med dine venner og udnytte de nye funktioner som f.eks. Voice over IP-teknologien overalt i huset med hastigheder på op til 54 Mbps. Og takket være Mac OS X og den strålende grafikprocessor i iBook kan du spille, når du er på farten, og nyde de mange nye miljøer med flotte grafiske detaljer i Airburst Extreme.

Strålende opløsning

iMovie og opløsning

iBooks fremragende TFT XGA-skærm med aktiv matriks på 12,1" eller 14,1" er perfekt til spil, videoredigering, afspilning af QuickTime -film og administration af digitale fotografier. Den knivskarpe opløsning på 1024 x 768 punkter giver dig rig mulighed for at vise, hvad du kan udrette med iMovie, iPhoto og andre fantastiske programmer, som trives på Mac.

Og vent bare, til du prøver at redigere digitale fotografier. Slut et digitalt kamera til en af iBooks USB 2.0- -porte, hvorefter iPhoto klarer resten for dig, så ikke behøver at tænke på import og sortering af fotografierne. Du kan redigere billeder som en professionel, fjerne pletter og røde øjne, beskære billeder præcist, udskrive aftryk i 10 x 15-format på din inkjet-printer eller bestille dem via nettet med et enkelt klik.

Gray line
. . .
-
iBook G4
Oktober.

-
G4 - processor
2004