Den brede skærm på iMac G5 er fantastisk. Men grafikfunktionerne bag skærmen er endnu mere fantastiske: En kraftfuld PCI- Express-baseret ATI Radeon X600 Pro- eller X600 XT-grafikprocessor (hhv. 17" og 20" modellen) med 128 MB DDR-hukommelse. Og i kombination med Mac OS X Tiger, verdens mest avancerede operativsystem med de bedste grafikfunktioner - har du et system, som leverer en forbløffende 2D- og 3D-grafikydeevne, og som sikrer en altopslugende, fotorealistisk spiloplevelse.

Sammenligning af iMac-modeller

iMac G5
17 20

Få et biograflignende perspektiv

17" iMac med bred skærm har en opløsning på 1440 x 900 punkter på den flade LCD-skærm, dvs. samme billedområde som på en 19" CRT-skærm. 20" iMac med bred skærm har en opløsning på 1680 x 1050 resolution, som giver et endnu større arbejdsområde - 36% større billedområde end på 17" iMac. 16:10-formatet er perfekt til dvd-film - via det medfølgende program DVD Player - i det originale brede format.

 
ATI Radeon X600 XT-grafik

Iøjnefaldende 3D-effekter

iMac leveres kampklar med funktioner til avanceret grafikbehandling takket være den førende PCI Express ATI Radeon X600 Pro- eller X600 XT-grafikprocessor med 128 MB dedikeret skærmhukommelse. Takket være "Quad-pipe"-arkitekturen og de præcise skyggelægningsfunktioner bliver der sparket liv i dine spil og 3D-grafikprogrammer, og ATI-kortene udnytter grafikfunktionerne i Mac OS X Tiger til ultrahurtig beregning af kompleks billedbehandling på punktniveau - og giver dig en enestående spiloplevelse.

Nanosaur 2

Fabelagtige flyveture

iMac G5 elsker at vise sine avancerede grafiske kræfter frem og leveres derfor med to spændende spil. Nanosaur 2 anbringer dig på en flyvende pterodaktyl bevæbnet med avancerede våben, så du kan skyde fjendtligsindede dinosaurer, redde æg eller prøve kræfter med en anden dinosaurpilot i væddeløb, kamp eller flagerobring. Marble Blast Gold giver dig mulighed for at trille kugler gennem en 3D-verden af kraftige vindhjul, hvirvlende tornadoer, landminer, pinball-bump, snævre gangbroer, arbejdende stempler og svimlende dybe kløfter.