iSight

Kig igen. Over skærmen findes et iSight-kamera, der er skjult så godt i iMacs smukke ramme, at du næsten ikke bemærker det - før du starter iChat AV eller Photo Booth, selvfølgelig. I samme øjeblik du gør det, tændes en lille grøn lampe, så du kan se, at det er tid til at smile. Ingen indstilling, ingen konfiguration. Men det er en god ide at tage pænt tøj på.

iChat AV

Sig hej

Videochat med dine venner og familie via Internet. Du skal blot starte iChat AV for at tænde iSight og derefter klikke på videosymbolet for en ven. Så kan I kommunikere som i science fiction-film.

Det bliver ikke lettere.

Photo Booth

Sig appelsiiiiiiiin

Det har aldrig været så sjovt at tage billeder af dig selv. Tilføj en speciel billedeffekt - Sepia, Sort/hvid, Glød, Tegneserie, Røntgen, Farveblyant, Termisk kamera, Spotlight, Udbuling, Fordybning, Hvirvel, Klemt, Spejl, Lystunnel, Tivoli, Fiskeøje. Klik. Se skærmen blinke hvidt. (Er det ikke bare cool?) Og så er det klar - et foto i høj kvalitet, og du kan arkivere det som dit iChat-billede, sende det til dine venner via e-post eller anbringe det i iPhoto-biblioteket.

Så sjovt er det.

  1. 384 Kbps Internetforbindelse (op/ned) kræves til videochat med fire deltagere; 100 Kbps Internetforbindelse kræves for at deltage.