iMac G5 leveres med al den software, du har brug for, når du vil nå nye højder med dit digitale liv. Inklusive iLife ‘05 (til musik, fotografier, film og dvd-fremstilling) og Front Row, som giver dig - og en hel masse personer i samme lokale - mulighed for at nyde det hele.

Verdens mest underholdende computer

iMac G5

Bliv, hvor du er. Med Front Row, som er en brugervenlig grænseflade på fuld skærm, kan du med den medfølgende Apple Remote få adgang til musik, film og fotografier på din iMac G5 - uanset hvor du sidder i lokalet. iMac G5 inkluderer også et helt nyt program kaldet Photo Booth, som bruger det indbyggede iSight-kamera til at tage billeder af dig på en sjovere måde, end du nogensinde har oplevet.

 
Tiger-skærmbillede

Skønhed og intelligens

Hemmeligheden bag kræfterne i iMac G5 er Mac OS X Tiger, verdens mest avancerede operativsystem. Det sørger for, at alle dine yndlingsprogrammer fungerer uden problemer. Og det giver dig mulighed for at bruge avancerede funktioner som f.eks. Spotlight (der hjælper dig med at finde dine arkiver på et øjeblik), Dashboard (som giver dig adgang til praktiske widgets), iChat AV (til videokonferencer vha. det indbyggede iSight-kamera) og en mængde andre funktioner. Med Mac OS X Tiger får du også ro i sindet, fordi du ved, at din iMac er et lysende eksempel for resten af verden mht. stabilitet og sikkerhed.

Det digitale liv begynder her

iMac G5 leveres med iLife ’05, en samling fantastiske programmer, der arbejder sammen for at gøre dit digitale liv nemmere. Hent sange fra iTunes Music Store, og opret en spilleliste til den næste fest, du holder. Publicer dit iMix af kærlighedssange i iTunes Music Store, så alle andre kan nyde dem. Design din egen dekorative iPhoto-bog med de billeder, du tog til dine forældres sølvbryllup. Fremstil en film af din datters første trin, fra studenterfesten eller brylluppet med iMovie HD. Send filmen til familien på en professionel dvd, som du har fremstillet med iDVD. Optag en sang til den eneste ene med GarageBand, og brænd den til en lyd-cd, du kan give som gave. Takket være iLife er der ubegrænsede muligheder.

Pakkeløsning

iMac G5 inkluderer også AppleWorks, Microsoft Office 2004 Test Drive til Mac, Nanosaur 2, Marble Blast Gold og meget mere.