Forestil dig, at du kan betjene en hel verden af musik, fotos, film og dvd'er - altsammen fra din sofa? Nu kan du dele det gode liv med venner og familie på en ny 17" eller 20" iMac G5 med Front Row-software og en Apple Remote. Det svævende kabinet, der er slankere end nogensinde, indholder også et indbygget iSight-kamera, SuperDrive, funktioner til trådløst netværk og brugervenlig software, der binder det hele sammen. Det moderne liv starter ved kun DKK 10.799,00 inkl. moms.

iMac G5

Velkommen på første række

Du har den bedste plads i huset. Grænsefladen Front Row, der byder på intuitive menuer, stor tekst og fantastisk grafik, sikrer, at du kan gennemse indholdet af din iMac lige så nemt, som du gennemser musik på iPod. Og med den nye Apple Remote kan du gøre det fra den anden ende af lokalet. Så inviter dine venner, og overrask dem med et lysbilledshow af dine feriebilleder, en hjemmevideo eller en dvd. iMac G5 er født til at underholde.

iTunes-forbindelsen

Med iTunes 6 (der naturligvis følger med), er du aldrig længere end et klik væk fra verdens mest populære kilder til musik, lydbøger og podcasts. Nu slår den digitale revolution til igen - du kan købe dine yndlings-musikvideoer fra iTunes Music Store. Eller synkronisere dine videoer med den nye iPod, og se dem overalt.

Photo Booth

Sig appelsiiiiiiiin

Programmet Photo Booth, der følger med, gør din iMac til en moderne fotoautomat (minus møntindkast). Du skal blot vælge en specielt effekt som Sepia, Røntgen, Udbuling eller Klemt. Og smile. iMacs skærm blinker hvidt for at sikre optimal belysning, og lynhurtigt har du et foto i høj kvalitet. Når du har taget det perfekte billede, kan du bruge Photo Booths forbindelser til at dele det via Mail, arkivere det i iPhoto eller bruge det som dit symbol i Adressebog og iChat.

iChat AV

Nem videochat

Der er et indbygget iSight-kamera i alle nye iMac-modeller, så du kan starte en videochat (eller deltage i en) med ganske kort varsel. Du skal ikke købe eller tilslutte noget udstyr, ikke fumle med nogen ledninger, ikke installere eller konfigurere noget software. Du skal bare starte iChat AV, klikke på din vens videosymbol, og så er du klar til at chatte med billede og lyd - med op til tre venner ad gangen. Pæn påklædning anbefales.

Det indre udyr

Bag den smukke, brede 17" eller 20" skærm ligger iMac G5s monstrøse kræfter - med en 1,9 GHz eller 2,1 GHz G5-processor, et spritnyt PCI-Express ATI Radeon X600 Pro- eller XT-grafikkort med 128 MB dedikeret skærmhukommelse og en ny systemarkitektur med stor båndbredde. Med disse teknologier og Mac OS X Tiger (verdens mest avancerede operativsystem) er det en fornøjelse at bruge iMac G5. Uanset om du bruger din kreative åre, udforsker Internet, spiller computerspil eller bare holder kontakt med dine venner.

iMac G5

iLife er pragtfuldt

iMac G5 har kraften - og hjernen - til at være midtpunkt i dit digitale univers. Den leveres med iLife ‘05: En række brugervenlige programmer, som udgør den sjove del af dagligdagen. Organiser, del og gør dine fotos bedre med iPhoto. Opret en film, der har din ældste datter i hovedrollen, med iMovie. Omdan dine fotos og film til professionelle dvd'er med iDVD. Fremstil original musik i GarageBand - også selv om du ikke har en tone i livet.

Klargjort til alt

Vil du gerne slutte en anden enhed til din iMac? Bare tilslut den. Med iMacs samling af porte - USB 2.0, FireWire 400, composite og S-videoudgange, lydindgang og -udgang - kan du tilslutte næsten alle typer enheder - fra kameraer og videokameraer til harddiske og stereoanlæg. Og med indbygget Gigabit Ethernet er du klar til at oprette forbindelse til netværk.

Klip ledningerne over

Indbygget AirPort Express og Bluetooth 2.0+EDR

Endnu bedre er det, at du kan slippe for rodet på skrivebordet. iMac G5 leveres med et installeret AirPort Extreme-kort, så du kan oprette trådløs forbindelse til Internet fra en afstand på op til 45 m fra en AirPort Extreme-base. Eller du kan tilføje AirPort Express med AirTunes og streame musik til dit stereoanlæg og sende dokumenter til printeren. iMac G5 inkluderer også indbygget trådløs Bluetooth 2.0+EDR (Enhanced Data Rate) til de nyeste enheder, f.eks. Apple Wireless Keyboard og Mouse. Du kan endda synkronisere din Bluetooth-mobiltelefon, så dine telefonnumre altid er ajour. Imponer dine venner, forvir dine fjender - trådløs betjening ligner ren magi.