Tekn. spec. Skærm Trådløs SuperDrive Mobilt liv Software

Skarpe nye skærme, som udvider din horisont. Længere batterilevetid, så du kan arbejde (eller spille) hele vejen selv på lange flyveture. SuperDrive med dvd-brænder i alle modeller. PowerBook G4 indeholder en masse professionelle funktioner i et slankt kabinet til en overkommelig pris. Vælg mellem den udsøgte 12" model, det fleksible 15" kraftværk eller den ultimative 17" vinder. Priserne starter ved DKK 12.499,- incl. moms

12"

En knivskarp og tydelig XGA-skærm sikrer en fantastisk gengivelse af detaljer samt levende og naturtro farvegengivelse.

15"

Nyd 1,3 millioner punkter ved en opløsning på 1440 x 960 - det svarer til 26% flere punkter end i den forrige generation.

17"

Med over 1,7 millioner punkter og en opløsning på 1680 x 1050 har denne skærm 36% større arbejdsområde og 46% større lysstyrke end forgængeren.

Fremtiden er lys

Med flere millioner ekstra punkter giver de nye 15" og 17" PowerBook-modeller dig et strålende arbejdsområde, som kan konkurrere med mange skrivebordsskærme. Spred dine værktøjer, paletter og tidsplaner ud på et større område. Skift nemt mellem forskellige produktivitetsprogrammer. Se arbejdet oppefra eller fra siden, og del nemt arbejdet med kunder eller kolleger. Nu har du endnu en god grund til at elske din PowerBook.

Tag længere væk

PowerBook G4 er klar til arbejdet, når du er. De nye 15" og 17" modeller har en batteritid på 5,5 time - en time mere end den forrige generation. Læs, hvordan du kan forlænge batteriets levetid.

SuperDrive

Dvd-brænder i alle modeller

Du kommer hurtigt til at holde af PowerBook G4-computerne med SuperDrive. Med den hurtige dvd-brænder i alle modellerne - og brænding af diske med to lag på de nye 15" og 17" modeller - opdager du hurtigt nye måder at arkivere og samle data og medier. Det ekstremt fleksible slot-loading SuperDrive arbejder hånd i hånd med Mac OS X, så du kan brænde data-cd'er, musik-cd'er og dvd'er - lige fra skrivebordet.

Symbol for harddisk

Brug overhalingsbanen

Med flere arkiver - og større arkiver - har du brug for en harddisk, som kan klare belastningen. Derfor er alle PowerBook G4-modeller som standard udstyret med harddiske med 5.400 o/min.: 80 GB på 12" og 15" modellerne og 120 GB på 17" modellerne.(1) Har du brug for at få fat i arkiverne i en fart? Via Apple Store kan du konfigurere din nye 15" eller 17" PowerBook med en 100 GB intern harddisk med 7.200 o/min., hvor der er plads til enorme arkiver - og du kan hurtigt få fat i dem.

iChat med Chris

At høre er at tro

Slut din nye 15" eller 17" PowerBook til et stereoanlæg, modtagere, digitale instrumenter og anlæg med 5.1 surround sound. Takket være de indbyggede optiske digitale ind- og udgange til lyd kan du nyde helt støjfri og krystalklar lyd - uden den sædvanlige interferens, der skyldes kobberledningernes jordforbindelse. Alle PowerBook-modellerne har selvfølgelig indbyggede stereohøjttalere og en indbygget mikrofon, så du nemt kan foretage opkald med iChat AV. Et standard-minijackstik fungerer som linjeindgang til en forstærket mikrofon, og takket være porten til hovedtelefoner kan du lytte til musik, se film, spille spil og komponere nye sange uden at forstyrre andre.

G4-processor

Bærbar ydeevne

Takket være PowerPC G4-processoren med Velocity Engine er alle PowerBook-modellerne velegnede til alle opgaver - lige fra talberegninger til videoredigering og design af fantastiske præsentationer. 15" og 17" modellerne kan prale af processorhastigheder på op til 1,67 GHz, og 12" modellen ræser derudaf med 1,5 GHz.

Arbejder du med flere hukommelseskrævende programmer? Alle PowerBook G4-modeller leveres nu med 512 MB hurtig DDR RAM som standard. Og hvis du virkelig vil slå ud med armene, kan du firedoble hukommelsen til 2 GB både på 15" og 17" modellen. Selv 12" PowerBook giver dig mulighed for at udvide hukommelsen til 1,25 GB, hvilket er rigeligt til arkivering af et helt grafikprojekt i hovedhukommelsen, så billedbehandlingen kan foregå hurtigt.

Vægt

Mester i fjervægt

Med en vægt fra kun 2,1 kg er PowerBook G4 så let, at du kan have den med dig hele dagen. Disse slanke bærbare computere er godt beskyttet i deres tynde, lette og robuste aluminiumskabinet, der modstår både pletter og ridser. De er også silkeglatte på alle overflader. Der er hverken dæksler, udstående låse eller håndtag at ødelægge eller skarpe kanter, der hænger fast i dit tøj.

  1. 1 GB = 1 mia. byte; faktisk formateret kapacitet er mindre.