Vi præsenterer MacBook Air. Verdens tyndeste notebook.

MacBook Air er ultratynd, ultrabærbar og ultraanderledes. Men du taber ikke centimeter og kilo i løbet af natten. Den er resultatet af nytænkning. Af flere trådløse nyskabelser. Og af helt nyt design. Med MacBook Air får mobil computerbrug pludselig en helt ny standard.

Design

Hvad gør
Air så tynd?

MacBook Air er næsten lige så tynd som din pegefinger. Næsten hver detalje, der kunne strømlines, er blevet det. Men den har stadig en 13,3" bred LED-skærm, et tastatur i fuld størrelse og et stort berøringsfølsomt pegefelt. Den er bærbar som ingen anden uden de sædvanlige ultrabærbare kompromisser inden for skærm og tastatur.

Funktioner

Så mange nyskabelser.
Så lidt plads.

MacBook Airs utrolige slankhed er resultatet af adskillige nyskabelser inden for reduktion af størrelse og vægt. Fra en slankere harddisk til strategisk anbragte og skjulte I/O-porte til et lavt profileret batteri - alt er blevet overvejet og genovervejet med henblik på slankning.

Trådløs

Bygget til den
trådløse verden.

MacBook Air er designet og opbygget, så den kan udnytte den trådløse verden fuldt ud. En verden, hvor 802.11n Wi-Fi nu er så hurtigt og så tilgængeligt, at alle virkelig lever uden snærende bånd - køber musik og tv-udsendelser via Internet, henter software og deler og opbevarer arkiver på nettet.

MacBook Air.