MacBook Air.

Født i frihed.

Trådløs med 802.11n WiFi.

Uden kabler er du fri til at færdes overalt.

MacBook Air er den bærbare computer, som sikrer dig en fuldstændig trådløs livsstil. Det hele begynder med de indbyggede 802.11n Wi-Fi- og Bluetooth 2.1 + EDR-funktioner af næste generation. Og det er kun begyndelsen på MacBook Airs hidtil usete trådløse funktioner.

Forud for sin tid.

Under arbejdet med at sikre det tynde design har vi befriet MacBook Air for noget, som du ikke længere har brug for: Det optiske drev. Det skyldes, at MacBook Air er bygget til den trådløse verden. Så i stedet for at lytte til en cd kan du hente musik trådløst fra iTunes Store. Og i stedet for at sikkerhedskopiere arkiver til en stak diske kan du sikkerhedskopiere trådløst vha. Apples nye Time Capsule.

Men i de tilfælde, hvor du skal installere software på MacBook Air fra en cd eller dvd, kan du med den nye funktion Remote Disc trådløst bruge eller "låne" det optiske drev i en Mac eller pc i nærheden. Så du har fuld adgang til et optisk drev uden altid at skulle slæbe rundt med det. 

Remote Disc: Hvordan virker det?

iMac’er og MacBook Air
  1. Indstil Remote Disc på en Mac eller pc i nærheden.

    Vælg en Mac eller pc med et optisk drev i nærheden. Installer Remote Disc Setup-softwaren på den valgte computer (ligger på den medfølgende dvd Mac OS X Install). Herefter er Remote Disc altid slået til.

  2. Indsæt disken med den software, du vil installere.

    Indsæt dvd'en med den software, du vil installere på MacBook Air, i det optiske drev på den Mac eller pc, hvor du har installeret Remote Disc.

  3. Installer softwaren på MacBook Air.

    I Finder på MacBook Air skal du under Enheder vælge symbolet for Remote Disc. Klik på den computer, du har slået til, og dobbeltklik for at åbne software-dvd'en. Fortsæt nu med installeringen på samme måde som med et internt optisk drev.

Trådløs overførsel

Selv overførsel foregår trådløst.

Hvordan overfører du arkiver, musik, fotografier og andet værdifuldt indhold fra din gamle Mac til den nye MacBook Air? Glem FireWire-kablet - det er en gammeldags metode. MacBook Air giver dig mulighed for at overføre det hele trådløst.

Første gang du tænder MacBook Air, hjælper Indstillingsassistent dig gennem indstillingerne. Installer Remote Disc Setup-softwaren på den gamle Mac, hvorefter du kan overføre oplysninger til din nye MacBook Air. Det er helt trådløst. Helt enkelt. Og helt sikkert.

Time Machine

Vi præsenterer trådløs sikkerhedskopiering.

Med Mac OS X Leopard fik du Time Machine, den indbyggede funktion til sikkerhedskopiering, som automatisk kopierer arkiver til en ekstern disk. Og nu kan du med Time Capsule - den nye harddisk og Wi-Fi-base - bruge Time Machine til at sikkerhedskopiere dine arkiver trådløst. Det foregår helt uden besvær og er endnu et bevis på, at MacBook Air giver dig frihed til at leve og arbejde uden kabler.