Over 65.000 programmer og apps til iPad. Til arbejde, underholdning og alt derimellem.

Programmer og apps på iPad ser og føles anderledes end alt,
hvad du har prøvet før. De fås i App Store i næsten alle kategorier.
Og der kommer flere hver eneste dag.

Apple-programmer til iPad

Optag en sang. Redigér en film. Skriv en roman, præsenter din fantastiske ide, eller knus nogle tal. Apple-programmer fra App Store er designet af de personer, der designede iPad. Og de giver dig flere muligheder og mere fleksibilitet, end du nogensinde havde troet muligt. Uanset hvor du er.

iMovie på den store iPad-skærm er fuld af funktioner, der gør det sjovt og hurtigt at redigere HD-film. Med Multi-Touch-præcisionsværktøjet har du fuld kontrol og kan lave det perfekte klip. Redigér flere lydspor med bølgeformer, så du kan se, hvad du hører. Og prøv mange andre funktioner – fra dynamiske temaer til direkte HD-deling – som gør iMovie på iPad til en fantastisk oplevelse.

GarageBand er fra begyndelsen designet til at udnytte den store Multi-Touch-skærm på iPad og gør din iPad til en stor samling musikinstrumenter og et komplet lydstudie, så det altid er sjovt og nemt at lave musik. Spil på en samling af touch-instrumenter og smarte instrumenter med Multi-Touch-bevægelser. Eller komponér en sang, når inspirationen kommer, med det effektive 8-spors-studie.

Det er en fornøjelse at læse på iPad. Teksten er skarp og lys. Du bladrer ved at svirpe med fingrene. Og du kan købe nye bøger i iBookstore. Download iBooks gratis for at komme i gang.*

Lav præsentationer med specialdesignet grafik, elegante temaer, utrolige animationer og effekter samt effektive funktioner designet til iPad.

Pages indeholder alt, hvad du skal bruge til at lave smukke dokumenter. Inklusive skabeloner designet af Apple og brugervenlige formateringsværktøjer.

Numbers indeholder over 250 brugervenlige funktioner, et intelligent tastatur, fleksible tabeller og iøjnefaldende diagrammer. Så du kan lave overbevisende regneark med meget få tryk.