Der er mere i den. Og meget mindre af den.

To kameraer til FaceTime og HD-videooptagelse. Apples dual-core A5-processor. Samme 10-timers batteritid.1 Og alt dette i et tyndere og lettere design. iPad er nu endnu mere utrolig. Og ligner endnu mindre noget andet.

 

 

 

 

Tyndere, lettere og
fuld af fantastiske idéer.

Når du først har haft fat iPad 2, får du svært ved at lægge den fra dig. Det er tankegangen bag det helt nye design. Den er 33% tyndere og op til 15% lettere, så den føles endnu mere behagelig at holde i hænderne.2 Og det føles så naturligt at surfe på internettet, tjekke emails og læse bøger, at du sikkert glemmer, at der ligger utrolig teknologi lige under dine fingerspidser.

Dual-core A5-processor.
Den er hurtig x to.

To effektive kerner i en A5-processor betyder, at iPad kan udføre dobbelt så meget arbejde på en gang. Det vil du opdage, når du surfer på internettet, laver FaceTime-videoopkald, spiller og skifter fra det ene program til det andet. Multitask uden problemer. Programmer indlæses hurtigere, og alt virker bare bedre.

Superhurtig grafik.
Lad spillet begynde.

Med op til ni gange så stor grafisk ydeevne er det endnu flottere og mere realistisk at spille på iPad. Og med hurtigere grafik virker programmer og apps bedre – især dem med video. Du lægger mærke til det, når du ruller gennem dit fotobibliotek, redigerer video med iMovie og ser animationer i Keynote.

Batteriet holder sig kørende, så du også kan.

Selv med det nye tyndere og lettere design har iPad den samme utrolige batterilevetid på 10 timer.1 Det er nok til en flyvetur over Atlanten, en film hver aften i en uge eller en uges transport til og fra arbejde. Den energieffektive A5-processor og iOS sørger for, at batteriet holder længe, så du bare kan nyde det.

To kameraer. Et stort goddag og velkommen til FaceTime på iPad.

Der er to kameraer på iPad – et på forsiden og et på bagsiden. Det kan godt være, at de er små, men de kan noget. De er designet til FaceTime-videoopkald, og de arbejder sammen, så du kan tale med venner og familie, og så de kan smile tilbage til dig.3 Med kameraet på forsiden kan du og dine venner komme ansigt til ansigt. Skift til kameraet på bagsiden under videoopkaldet for at vise, hvor du er, hvem du er sammen med, eller hvad der sker omkring dig. Hvis det er værd at filme, kan du lade kameraet på bagsiden køre. Det er HD, så alle de film, du optager, er små mesterværker. Og du kan tage skøre snapshot i Photo Booth. Så kan et ansigt vist ikke få det sjovere.


iPad Smart Cover. Designet til iPad. Og omvendt.

iPad 2 og iPad Smart Cover er skabt for hinanden. Bogstaveligt talt. 4 iPad Smart Cover er designet til at fungere sammen med iPad – og også oven på og neden under iPad. Den smarte magnetiske teknologi, der er indbygget i dem begge, holder dem sammen hinanden. iPad Smart Cover passer perfekt og bliver hvor det skal, så det beskytter skærmen på iPad uden at ødelægge dens tynde, lette design. Åbn Smart Cover, og iPad vækkes med det samme. Luk det, og iPad går automatisk på vågeblus. Og her er endnu en smart ting: Det kan ændres til en perfekt holder til filmfremvisning, spil og net-surfing. Der findes 10 forskellige farvestrålende covers – fem af dem i blødt, italiensk anilinlæder.5 Vælg dit favorit cover, så iPad bliver smart hele vejen rundt.

Skærm med LED-baggrundsbelysning.
Smuk at se på.

iPad er en stor, smuk skærm – 9,7" med billeder i høj opløsning, film, websites, bøger m.m. LED-baggrundsbelysningen gør alt det, du ser, utroligt skarpt, levende og strålende. Selv på steder med dårlig belysning, f.eks. i et fly. Og du kan ikke holde iPad på en forkert måde. Den er designet til at vise alt i stående eller liggende format, så ligegyldigt hvilken vej den vender, endda på hovedet, justeres indholdet til skærmen. Fordi den bruger en skærmteknologi kaldet IPS (In-Plane Switching), har den en synsvidde på 178°. Hold den op for en person i den anden ende af lokalet, eller del den med din sidemand – alle vil se helt klart.

Multi-Touch.
Fingerspidserne
klarer det hele.

Teknologi virker bedst, når det føles helt naturligt, næsten som om det slet ikke er teknologi. Sådan er Multi-Touch på iPad. Du bruger dine fingre til det hele, så alt det, du gør, når du surfer på nettet, skriver emails, læser bøger og skubber dig vej gennem billeder, er lettere og meget sjovere. Hvordan virker den? Når dine fingre rører ved skærmen, registreres det via elektriske felter. Og når du trykker, skubber, kniber og svirper, ændres det med det samme til levende bevægelser. Så enkelt er det.

iOS 4.
Verdens mest avancerede mobile operativsystem.

iOS 4 er operativsystemet til iPad (og iPhone og iPod touch). Med det kan du udforske, læse og se alt ved bare at pege med fingeren. Det indeholder alle de effektive, innovative og sjove indbyggede programmer, du bruger hver dag – og mange gange om dagen. Og det er den platform, hvor der er blevet udviklet mere end 65.000 andre utrolige programmer og apps til iPad. Det er meget sikkert, stabilt og hurtigt, og det er udviklet til at arbejde problemfrit sammen med iPad-hardwaren. Det er på grund af iOS 4, at ingen andre enheder er kommet op i nærheden af iPad endnu.

Aktiv med det samme.
Det bliver hurtigt sjovt.

Tag iPad op, tryk på Hjem-knappen, og vågeblus afbrydes med det samme. Det skyldes, at iPad bruger hurtig, effektiv og driftsikker flash-hukommelse, så du hurtigt får adgang til dine data. Alt kommer nemt til live.

Wi-Fi og 3G.
To fantastiske måder
at bevare forbindelsen på.

Alle iPad-modeller leveres med avanceret indbygget trådløs 802.11n-teknologi. Den finder automatisk Wi-Fi-netværk, som du kan oprette forbindelse til med nogle få tryk. iPad fås også med 3G-forbindelsesmuligheder. Så hvis du er et sted uden Wi-Fi, f.eks. udendørs på en campingtur eller på farten, kan du stadig surfe på internettet, tjekke emails eller få vejvisning.6

Gyroskop, accelerometer og kompas.
iPad føler med dig.

Med det indbyggede accelerometer kan du vende iPad til stående eller liggende format, eller endda på hovedet, og ligegyldigt hvad du kigger på, læser eller ser, tilpasses skærmbilledet. Og nu arbejder accelerometeret, gyroskopet med tre akser og kompasset sammen. De registrerer, hvor iPad er, hvordan den vender, og hvordan den bevæges. Så spil, landkort og andre programmer og apps lægger mærke til hver enkelt rotation, drejning, vipning og 360. Det er virkelig en vinder for spil og spillere. Og det er kun starten på iPad-apps, der aldrig har været bedre.

Skærmdublering. Det du gør, er det de ser.

Skærmdublering er en ny funktion i iPad til når du vil vise en større forsamling apps, programmer, websites, præsentationer, videoer, film eller billeder. Tilslut bare Apple Digital AV-mellemstik eller Dock-stik til VGA-mellemstik (sælges separat), hvorefter HD-fjernsynet eller projektoren bliver en større version af din iPad. Et stik er nok. Alle kan se, hvad der er på din skærm – selv når du vender iPad fra stående til liggende format eller zoomer ind og ud på billeder. Større grafisk ydeevne i A5-processoren betyder større (og bedre) ydeevne i klasseværelset, direktionslokalet eller dagligstuen.

AirPrint. Print alt trådløst.

Print emails, billeder, websites og dokumenter direkte fra iPad via Wi-Fi.8 Der er ingen software, du skal hente, ingen drivere, du skal installere, og ingen kabler, du skal tilslutte. Med nogle få tryk på iPad har du en printet kopi i hånden i stedet for at se dokumentet på skærmen.