Enheden, der kan det hele, kan nu endnu mere af det hele.

Få større smil frem med FaceTime. Optag HD-video. Tag tossede billeder i Photo Booth. Surf på nettet, læs emails, se film, spil, lyt til musik, læs, skriv og meget mere. Lad os bare sige, at du har hænderne fulde.

Med FaceTime på iPad 2 kan du droppe ind til dine yndlingspersoner og se, hvordan de har det. Og hvad de laver. Og hvem de er sammen med. Uanset hvor du er, eller hvor de er. Med et tryk ringer din iPad 2 til en anden iPad 2, iPhone 4, ny iPod touch eller Mac via Wi-Fi.1 Og så står du der, ansigt til ansigt med de andre, til en fest hos en ven eller med familien hjemme i sofaen. Den store, smukke iPad-skærm passer rigtig godt til ansigter, fordi du virkelig kan se dem. Ikke et smil eller et grin forbigår dig, især ikke når iPad går på omgang i lokalet, og alle vinker til dig. Hvis du nogensinde er gået glip af noget stort og vigtigt, noget mindre, men alligevel betydningsfuldt, eller en bestemt persons ansigt, hjælper FaceTime dig nu med at gå glip af mindre.

Photo Booth

Når du er i humør til det, vend kameraet mod dig selv, lav nogle sjove ansigter og tager nogle hurtige billeder. Vælg evt. kunstneriske, skøre og tossede effekter. Forvræng ansigtet, se dig selv dobbelt, eller kom til at ligne en tegneseriefigur. Photo Booth er fantastisk som festunderholdning eller bare for sjov. Og så længe du tager billeder, lige så længe er det sjovt.

Mail

Du checker emails mange gange om dagen, og med iPad er det oven i købet sjovt. Rul gennem beskederne med en finger. Se emails fra alle dine konti på én gang. Skriv med skærmtastaturet, som hjælper dig med at skrive. Og se og åbn vedhæftelser direkte i beskeden. Der findes ikke et bedre sted til en indbakke.

Safari

Internettet kan virke stort og uforståeligt. Men med iPad er det nemt at udforske det. Hold internettet i dine hænder som en en bog eller et blad. Brug fingrene til at navigere på et websitet, zoome ind og ud på billeder og tekst og trykke på links. Når du har surfet nettet

iBooks

Download iBooks fra App Store, og bliv endnu mere belæst. Alle historier bliver lidt mere rørende på den smukke iPad-skærm. Flick through page after page of bright text. Når du er klar til mere, kan du købe ind i iBookstore. Og uanset hvor du er, kan du tage din iPad frem og blive opslugt igen.

Videoer

I flyet, toget eller på sofaen. Der er altid en video eller en podcast lige i nærheden. Det er din egen lille, store skærm – 9,7" med høj opløsning af alt. Hold den i hænderne, eller brug iPad Smart Cover som fod Og uanset hvad du ser, er kvaliteten strålende.

Fotos

Det er den fantastiske måde, at vise og fortælle om billeder. Skub et fotografi ad gangen, og vis dem i al deres skønhed på hele skærmen. Eller vælg en yndlingssang, vælg en sjov overgang, og lav et slideshow. Gør iPad til den perfekte ramme med iPad Smart Cover.

Find min iPad

Ups. Du kan ikke finde din iPad. Bare rolig – Find min iPad hjælper dig med netop det.2 Når du får din iPad, skal du indstille Find min iPad i nogle få enkle trin. Og hvis du så mister den, kan du se dens omtrentlige placering på et landkort. Så kan du hurtigt blive lykkeligt genforenet med din iPad.

iPod

Hvis du elsker at lytte til musik, vil du også elske at se den. Farverne brager løs på den store iPad-skærm, så dine albumbilleder virkelig rocker. Og når du bladrer gennem dine yndlingsalbum i Cover Flow, kan du se, hvor fantastisk din musiksmag i virkeligheden er.

iTunes

Det er altid et godt tidspunkt at fylde din iPad med musik og meget mere. Tryk på symbolet for iTunes, og se dig omkring. Millioner af sange er klar og venter bare på, at du downloader dem – her eller der. Eller her og nu.3

App Store

Med et tryk på symbolet for App Store, finder du over 65.000 programmer og apps til iPad, og der kommer flere og flere. Der er programmer og apps til alt og alle – fra underholdning til børnene på bagsædet til pakning af feriebagagen. Mange af dem er gratis. Du kan downloade dem hurtigt. Og hver gang du har været i App Store, er din iPad blevet endnu bedre.

Kort

Med iPad ved du altid, hvor du er, hvor du skal hen, og hvordan du kommer derhen. Du kan endda finde seværdigheder, spisesteder og andre interessante ting at besøge på vejen. Se de bedste ruter i satellitoversigt, terrænoversigt eller gadeoversigt. Og undgå trafikken.

YouTube

Gør dig klar til store doser af små underholdningsindslag. YouTube på iPad gør det nemmere at finde videoer og sjovere at se dem. Når alt kommmer til alt, er der jo ikke meget sjov ved et venteværelse, et mødelokale eller et hotelværelse uden tossede dyretricks, tv-indslag fra fremmede lande og skateboardulykker, vel?

Game Center

iPad er dit spillebræt, og nu kan du invitere alle til at være med i spillet. Saml en gruppe venner i dit spillernetværk, eller kæmp mod andre, som du ikke kender. Og slå dem. Det er bare for sjov. Eller er det?

Noter

Du ved aldrig, hvornår du får en strålende ide. Før du glemmer den igen, tager du din iPad frem og skriver idéen ned. Den store skærm er det bedste sted til vigtige oplysninger, huskelister og noter. Du kan endda emaile påmindelser til dig selv.

Kalender

Arbejde, privatliv og alt derimellem. Alle dine kalendere er lette at læse og administrere på iPad – endda når det hele sker på en gang. Din Kalender-app rydder op i, organiserer og skaber ro i de mest hektiske planer.

Kontakter

Kontakter er ikke bare navne og numre. Det er emailadresser, IM-kælenavne, fødselsdage, jubilæer, websites, og hvad du ellers skal

Programmer til iPad.
Fremstillet af Apple.

Skab musik med fingerspidserne i GarageBand. Redigér HD-film i iMovie. Skriv romaner, præsenter dine fantastiske ideer, eller knus nogle tal med Pages, Keynote og Numbers. Apple-programmer til iPad – der fås i App Store – giver dig kraft og morskab, til at gøre mere, end du nogensinde havde troet muligt. Uanset hvor du er.

Verdens mest avancerede
mobile operativsystem.

iPad er mange år foran andre enheder, der har prøvet at komme i nærheden af den – alt sammen takket være iOS 4. Med den brugervenlige grænseflade, den innovative teknologi, de fantastiske funktioner og den klippefaste stabilitet er iOS 4 grundlaget for alt det, der gør iPad fantastisk. 
AppleSupport.dk
AppleMuseum.dk • april 2011