Utænkelig før. Uundværlig nu.

A7-processor med 64-bit arkitektur. En fingeraftrykssensor til identificering. Et bedre, hurtigere kamera. Og et operativsystem, der er bygget specielt til 64 bit. Med bare en af disse funktioner ville en smartphone være forud for sin tid. Med alle disse funktioner i en smartphone bliver det til en iPhone, der virkelig er forud for sin tid.

Touch ID. Dit fingeraftryk. Din iPhone.

Du tjekker din iPhone mange, mange gange hver dag. Det sinker dig at skulle indtaste en adgangskode hver gang. Men du gør det, fordi det er vigtigt for dig at være sikker på, at ingen andre har adgang til din iPhone. Med iPhone 5s er det hurtigere, nemmere og endda sådan lidt fremtidsagtigt at komme ind i telefonen. Vi præsenterer Touch ID – en ny fingeraftrykssensor til identificering.

Sæt din finger på knappen Hjem – og iPhone bliver låst op. Det er en praktisk og meget sikker måde at få adgang til telefonen på. Dit fingeraftryk kan også godkende indkøb fra iTunes Store, App Store og iBooks Store, så du ikke behøver at indtaste din adgangskode. Desuden kan Touch ID kan læse fingeraftrykket 360 grader. Det betyder, at din iPhone læser dit fingeraftryk og ved, hvem du er, uanset hvordan den vender – stående, liggende eller alt derimellem. Og da Touch ID giver dig mulighed for at registrere flere fingeraftryk, kender den også de personer, du stoler på.

A7-processor. Den første 64-bit smartphone i verden.

Der er hurtig. Og så er der hurtig som A7. Den nye A7-processor har op til 2 x hurtigere CPU- og grafikydeevne end A6-processoren. Hvad der er endnu mere imponerende er, at A7 gør iPhone 5s til verdens første 64-bit smartphone – dvs. samme arkitektur som i computere i en superslank telefon. Og da iOS 7 er bygget specielt til 64 bit, er det designet til at udnytte A7-processoren.

A7 understøtter OpenGL ES version 3.0 og leverer den type detaljeret grafik og avancerede visuelle effekter, som før kun kunne vises på Mac- og Windows-computere og spilkonsoller. Forskellen er utrolig. Tag f.eks. de imaginære verdener i spil. Teksturer og skygger er mere naturtro. Sollys reflekteres fra vandet. Hele oplevelsen er meget mere realistisk.

iOS 7 og alle de indbyggede apps er optimeret til A7-processoren. Kamera-appen er et godt eksempel. Den udnytter den nye billedsignalprocessor, der er indbygget i A7, og giver dig op til 2 x hurtigere autofokus, hurtigere fotooptagelse og højere billedfrekvenser til video.1 Og man skulle tro, at det alt sammen ville gå ud over batteritiden. Men det gør det ikke, for A7 er designet til at være utrolig energieffektiv.

64 bit
2x CPU
2x GPU

M7-hjælpeprocessor. En helt ny processor. Et helt nyt effektivitetsniveau.

Den nye M7-hjælpeprocessor er den perfekte partner til A7-processoren. Den er designet specielt til at måle bevægelsesdata fra accelerometeret, gyroskopet og kompasset – en opgave, som A7-processoren ellers skulle have klaret. Men M7 er meget bedre til det. Nu kan fitness-apps, der registrerer fysisk aktivitet, få adgang til dataene fra M7-hjælpeprocessoren uden konstant at skulle belaste A7-processoren. Så de kræver mindre strøm fra batteriet.

M7 ved, hvornår du går, løber eller endda kører. Appen Kort skifter f.eks. fra trinvis kørselsvejledning til rutevejledning for gående, hvis du parkerer bilen og fortsætter til fods. Og hvis telefonen har været på det samme sted et stykke tid, f.eks. når du sover, sender M7 færre netværks-ping for at spare på batteriet.

Ultrahurtig trådløs 4G LTE-teknologi. Bedre 4G LTE-dækning end nogensinde.

iPhone 5s har op til 13 4G LTE-bånd. Det er flere end nogen anden smartphone i verden. Så nu er der endnu flere, der kan opleve de høje overførselshastigheder. Og antallet af 4G LTE-operatører, der understøttes af iPhone, vokser overalt i verden. Så når du rejser, kan du udnytte de ultrahurtige 4G LTE-netværk flere steder.

iCloud. Alt, hvad du behøver. Hvor som helst.

iCloud giver dig adgang til dit indhold, uanset om du bruger din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Og med de nye funktioner i iOS 7 er iCloud mere uundværlig end nogensinde. Selvom iPhone er din eneste Apple-enhed, kan du bruge iCloud-fotodeling til at sende billeder og videoer til dine venners iOS-enheder. De kan kommentere dem og publicere deres egne billeder og videoer til jeres fælles streams. Og med den nye aktiveringslås til Find min iPhone er det sværere for alle andre end dig at bruge eller sælge din enhed.5

iPhone 5s Case. En smukt udformet telefon fortjener et smukt udformet cover.

iPhone 5s har et smukt ydre. Så et cover, der vover at skjule det, skal selv være lige så smukt. Det nye iPhone 5s Case kan nemt opfylde det krav. Det er fremstillet af specielt udvalgt læder af bedste kvalitet, og hvert eneste cover fremstår og føles luksuriøst. Og da det er fremstillet præcist til iPhone 5s, føles telefonen stadig utrolig slank, selvom coveret er på.

Læderet er formet, så det dækker lydstyrkeknapperne, afbryderknappen og den slebne kant på iPhone. Hullerne til iPhones højttalere er skåret med et højhastighedsbor, der normalt bruges til kredsløbskort. Indvendigt hjælper et blødt for af mikrofiber med at beskytte iPhones ydre. Udvendigt kan du nyde farverne, der stikker dybere end overfladen, fordi farven er sprøjtet ind i læderet. Og der er seks matchende farver at vælge mellem, inkl. en (RED)™-udgave.