iMac Let the good time roll.

Tech SpecsGraphicsSoundDesktop MoviesSoftwareWireless

Keys
Taster til det hele
Det nye Apple Pro Keyboard har 108 taster (bl.a. piletaster i almindelig størrelse og selvstændig knapper til Page Up, Page Down, Home, End, Insert og slet tilbage). Apple Pro Keyboard er også udstyret med et USB-samlingspunkt med to porte og en smart fod, der kan foldes ud. Du behøver ikke længere at springe op for at slukke CD-afspilleren, når telefonen ringer, eller skrue ned for lydstykren, når der kommer nogen. Det kan du klare fra Apple Pro Keyboard. Det har nemlig specielle taster, der kan bruges til hurtigt og nemt at skrue op eller ned for lyden, dæmpe lyden og endda en tast til at skubbe disken ud med.

Colours
Se tingene ske med millioner af farver
Med en utrolig skarp indbygget 15" skærm af typen katodestrålerør med skyggemaske (13,8" billedfelt med 0,28 mm punktafstand) giver iMac lækre billeder, som ikke flimrer, ved tre skærmopløsninger: 640 x 480 punkter ved 117 Hz, 800 x 600 ved 95 Hz samt 1024 x 768 punkter ved 75 Hz. Der bruges ægte farver med 24 bit ved alle opløsninger, og det giver millioner af farver. Så kan du se alle de grafiske detaljer i spil.

Open GL
iMac har en særlig egenskab, som du måske vil beundre mere end noget andet - utrolig 3D-grafik. iMac har selvfølgelig altid udmærket sig ved sine fremragende grafikegenskaber. Men grafikken er nu blevet endnu skarpere end tidligere. Den nye iMac, iMac DV, iMac DV+ og iMac DV Special Edition er nemlig udstyret med ATI RAGE 128 Pro-kortet til grafikacceleration - det samme eksplosive grafikkort, som sidder i Power Mac G4.

Alle modelller understøtter AGP-grafik og spektakulære 3D-effekter. ATI RAGE 128 Pro-grafikkortet med 8 Mbyte indbygget hukommelse og AGP-grafiksoftware gør det muligt for programmer at bruge computerens hukommelse som en naturlig udvidelse af grafikkortet, så visuelle elementer opdateres automatisk, hvilket er den stor fordel, når du spiller.

Tænk over, hvad det betyder. Jo mere man tænker over det, desto sværere bliver det at undgå den uomgængelige konklusion: Inde i alle nye iMac-computere er der en spillemaskine, som venter på at blive sluppet løs.

Dette bringer os videre til dig. Du kan bruge den nye iMac til mange forskellige ting - f.eks. holde kontakten ved lige med familie, der bor langt væk, via e-post, gøre opgaver færdige, skrive dagbog eller oprette et digitalt fotoalbum, som familie og venner kan se online - hvilket altsammen er meget godt. Faktisk er det en rigtig god ide.

Men husk, der skal også være plads til at more sig. Du skal huske at afsætte kvalitetstid til dig selv indimellem, f.eks. hver dag. Og så er det tid til at sætte en spil-CD i CD-ROM- eller DVD-ROM-drevet på iMac, iMac DV, iMac DV+ eller iMac DV Special Edition (de er alle udstyret med den samme grafikaccelerator).

Og det er nu, du vil bemærke nogle overraskende egenskaber ved iMac. På trods af sit ry som en kæledægge (nogle har endog kaldt den nuttet) er iMac en frygtindgydende slagsbroder, når det gælder 3D-spil. Med ATI 128 Pro-grafikkortet med accelerator er den klar til at tage kampen op mod enhver computer i dens vægtklasse.

Hvis du vil ligge stille ud, skal du prøve Nanosaur. Det er et 3D-spil, hvor du er en dinosaurus, som i en fjern fremtid skal rejse tilbage i tiden og indsamle æggene fra fem dinosaurusarter, før jordkloden bliver ramt af en kæmpemæssig komet.

Eller prøv, hvordan det er at være Rolly McFly i det billedskønne 3D-spil Bugdom. Rolly er en bænkebider, som skal forsøge at styrte de tyranniske og onde myrer, som styrer Bugdom. Takket være ATI RAGE 128 Pro-grafikkortet med accelerator, vil du blive imponeret over de utrolige 3D-effekter.

iMac giver solid understøttelse af OpenGL, en standard, som sikrer en høj kvalitet af billedgengivelse, overførsel af mønstre og specielle effekter. Derudover er iMac udstyret med masser af RAM. Den leveres med 64 Mbyte PC100 SDRAM (128 Mbyte til iMac DV Special Edition), og der er mulighed for at installere op til 1 Gbyte PC100 SDRAM RAM. Du kan selv gøre det på et øjeblik, da der ikke kræves noget værktøj. Det giver altsammen en bedre ydeevne til grafik.

Apple Pro Mouse
Den peger på det samme som dig
Apple Pro Mousebygger på en meget præcis optisk føler til sporing, som ikke kræver nogen vedligeholdelse - ingen ruller og ingen kugle, som skal renses. Det betyder også at der ikke er nogen ruller og ingen sporingsmekanisme, som bliver slidt eller bliver stoppet til af snavs. Den elliptiske form gør, at den kan bruges af både højre- og venstrehåndede, og den spejlglatte overflade gør, at det er en fornøjelse at bruge den. I stedet for en lille knap på musen har vi gjort hele musen til en stor knap. Den hopper ikke, den stopper ikke og så peger den på det, du peger på.

Apple Pro MouseOg på grund af endnu en opfindelse på designfronten er der ingen knap på musen. Du kan i stedet aktivere klik-funktionen ved at bevæge hele overdelen op og ned. Vi kan - endnu en gang som de første - præsentere justering af det tryk, som skal bruges for at klikke. Den nye Apple Pro Mouse sætter virkeligt helt nye standarder for opfindelse, komfort og banebrydende teknologi.