Software.
There's a strong case for displaying the new iMac in software aisles as well

Tech SpecsGraphicsSoundDesktop MoviesSoftwareWireless

iMac
Mac OS 9 er installeret på iMac ved levering. Med ni effektive internetværktøjer, samlet i iTools, og en masse nye funktioner gør Mac OS 9 det til en fornøjelse at bruge iMac.

Sherlock 2

Mac OS 9 indeholder Internet-detektiven Sherlock 2, understøttelse af flere brugere, automatisk softwareopdatering, stemmemønsterkode, en nøglering, som samler adgangskoder et sikkert sted, og stærk kryptering. Tillige er der understøttelse af arkivdeling via Internet, en netværksbrowser, hvor du kan finde arkivservere, FTP-servere og webservere lige så let, som du ville finde en printer på et lokalnetværk, og AppleScript via TCP/IP.

Sherlock 2

Søger du efter nyheder og oplysninger på Internet? Skriv blot din forespørgsel, og overlad resten til Sherlock 2. Det er virkelig en klog søgemaskine. Faktisk så klog, at den kan forstå det mest komplekse søgesprog på kloden: de ord, du bruger i hverdagen. Sherlock 2 giver dig mulighed for at finde og komme i kontakt med andre mennesker, og gør det også lettere at handle på Internet.

Egg timerComputeren er på Internet på ti minutter. Sæt stikket i kontakten, slut telefonlinien til og følg iMacs vejledning. Du er på Internet om et øjeblik.

iMac, iMac DV, iMac DV+ og iMac Special Edition leveres med en bunke lækkerier, du bare skal have. Du får mere end en håndfuld effektive programmer og teknologier i en smuk pakke. Selvfølgelig kan du vælge mellem 5 farver.

For det første leveres alle nye iMac med AppleWorks 6, QuickTime 4 (Apples prisbelønnede teknologi til video, lyd, animation, grafik, musik og virklighedstro 360 graders panoramaer), Microsoft Internet Explorer, Microsoft Outlook Express, Netscape Communicator, Bugdom, Nanosaur, Palm Desktop, FAXstf Pro og Adobe Acrobat Reader. Derudover leveres iMac DV, iMac DV+ og iMac DV Special Edition med iMovie 2 .

Der er faktisk alt, hvad du behøver for at fremstille en folder, opbygge dit eget websted, slå op i et leksikon, søge om et boliglån, bestille pizza, bestille biografbilletter (eller selv producere filmen), chatte med dine venner online eller besøge et museum.

iMac er klar, når du er klar
Vil du producere dit eget digitale mesterværk? DV iMac er parat med iMovie 2, det brugervenlige program til redigering af digital video i den klassiske Macintosh-stil, når du er klar. iMovie er så Mac-agtig, at du kan producere film ved blot at pege, klikke og trække.

Hold styr på dine aftaler, skriv huskesedler, gem adresser og telefonnumre, og opbevar alle dine personlige oplysninger på ét sted på iMac med Palm Desktop-software.

AppleWorks 6

Udtryk dig på mange forskellige måder med AppleWorks 6. Et effektivt program, når der skal produceres noget. Programmet er installeret på iMac ved leveringen, og med AppleWorks kan du tegne, male, skrive og lege på Internet. Du kan også fremstille smukke diagrammer, grafer, regneark og præsentationer.

Vil du spille? Spil Nanosaur, hvor du skal rejse tilbage i tiden og indsamle æg fra fem dinosaurusarter, før jordkloden bliver ramt af en kæmpemæssig komet. Eller hjælp Rolly McFly med at redde sit land fra myrernes tyranni i Bugdom.


iTools
Internet ligger for dine fødder
Den største fordel ved at få Mac OS 9 på iMac er måske den gratis pakke med Internettjenester, som du kan drage fordel af (bl.a. en eksklusiv mac.com e-postadresse).Disse tjenester gør det nemmere, sjovere, mere sikkert og mere produktivt at surfe på Internet. Når du bruger iMac, bliver du automatisk tilmeldt via Indstillingsassistent, og du kan straks begynde at bruge tjenesterne, som vi har kaldt iReview*, iCards* og iTools*.

iReview er en online guide til det bedste på Internet. Alle med adgang til Internet kan læse disse anmeldelser men som medlem af iTools kan du også indsende kommentarer og selv foreslå websteder, som skal anmeldes.

iCards
iCards er elektroniske lykønskningskort, som du kan glæde familie og venner med. Alle med adgang til Internet kan sende og modtage disse kort, men som bruger af Mac OS 9 og medlem af iTools, kan du også selv fremstille kort med egne billeder.

KidSafe and Mac.com

dit_navn@mac.com
Se Internet-tjenesterne, som kun er åbne for iTools-medlemmer. De omfatter Email, HomePage, iDisk og KidSafe. Med Email får du din egen eksklusive mac.com e-postadresse (med specielle funktioner som videresend og automatiske svar, når du er borte). Med iDisk får du 20 Mbyte gratis lagerplads på Apples Internet-servere, hvor du kan arkivere dokumenter, billeder, film og hjemmesider. HomePage er et værktøj til at bygge et stilrent websted - selv hvis du ikke har nogen erfaring med webdesign. Og KidSafe sørger for, at børn holder sig til tusindvis af websteder, som er gennemgået og blåstemplet af uddannede lærere).

*iReview, iCards og iTools findes kun på engelsk.