iMac • DV • DV+ • DV SP
iMac

Presenting the new iMac


Tech SpecsGraphicsSoundDesktop MoviesSoftwareWireless


Apple Pro Mouse
Apple Pro Mouse kræver ikke vedligeholdelse - ingen dele skal renses regelmæssigt. Den glider ubesværet hen over skrivebordet og benytter en meget præcis optisk føler, som giver uovertruffen præcision.

Apple Pro Keyboard.
Det nye Apple Pro Keyboard har 108 taster, et indbygget USB-samlingspunkt med to porte og en smart fod, som kan slås ud. Med specielle taster kan du regulere lydstyrken, dæmpe lyden og endda skubbe en CD- eller DVD-disk ud fra drevet.

iMac
iMac har et elegant CD- eller DVD-drev, hvor man indsætter diske gennem en smal spalte. Ikke flere bakker, hvor man skal sørge for at lægge disken rigtigt.

Stop Watch.

Utroligt men sandt: 90% af alle iMac-ejere, hvoraf mange var førstegangskøbere, har forbindelse til Internettet. De fleste har været på Internettet fra første dag, de havde computeren. Med iMac er det nemt at få adgang til Internet, for den har et indbygget 56 K-modem og en Ethernet-port og giver mulighed for at oprette forbindelse til internet via telefonlinie, DSL- eller kabelmodem (eller trådløst med ekstraudstyret AirPort-kort og AirPort-base).


Med de forførende nye iMac-modeller i farverne rubinrød, indigoblå, salviegrøn, grafitgrå og snehvid kan du være online og surfe på Internettet i løbet af 10 minutter.

Må vi præsentere den nye iMac-familie. Der er fire modeller at vælge imellem: iMac, iMac DV, iMac DV+ og iMac DV Special Edition. De charmerende egenskaber, som tryllebandt millioner af førstegangskøbere - og som også mange PC-brugere blev forelskede i - er tilbage. Og nu er de endnu bedre.

Vil du på Internettet? Det er let. Der er installeret Mac OS 9 på iMac, når den bliver leveret, og vha. Indstillingsassistent kan du være online på få minutter. Med Indstillingsassitent kan du oprette en ny Internetkonto eller bruge en eksisterende.

Internettet ligger for dine fødder
En af de største fordele ved at have Mac OS 9 installeret på iMac er muligvis den gratis pakke med Internettjenester, som du har adgang til (bl.a. din helt egen eksklusive mac.com e-post-adresse). Som iMac-kunde, bliver du automatisk tilmeldt via Indstillingsassitent, og du kan straks begynde at bruge populære tjenester som f.eks. iReview, iCards samt iTools (en eksklusiv tjeneste til brugere af Mac OS 9).

Alt dette kan du forresten gøre trådløst vha. AirPort, Apples banebrydende teknologi til trådløst netværk. Alle iMac DV, iMac DV+ og iMac DV Special Edition er med en indbygget antenne forberedt til AirPort. Du skal bare sætte et AirPort-kort (ekstraudstyr) i computeren. Du kan gøre det selv på et øjeblik. Med AirPort kan du surfe på Internet, selvom forbindelsen befinder sig på den anden side af en væg - ingen kabler, ingen ekstra telefonlinier og ingen kompliceret hardware til netværk.

Det er en del af spillet
Der har altid været en sanselig oplevelse at bruge en Mac og med den nye Apple Pro Mouse og det nye Apple Pro Keyboard når dette op på nye højder. Mac-computere har endnu en styrke, nemlig den forbløffende 3D-grafik. Nu er grafikken endnu skarpere, fordi den nye iMac er udstyret med ATI RAGE 128 Pro-grafikaccelerator - samme kraftfulde kort som sidder i Power Mac G4.

Se alle klassikerne - eller producer selv en
Hvad med den DVD-afspiller, du har tænkt på at købe? Glem det. Med iMac DV+ og iMac DV Special Edition kan du skubbe de seneste DVD-titler ind i drevet, og se filmen på den fremragende indbyggede 15"-skærm. Med den nye biograffunktion bliver det næsten ligesom at gå i biografen.

Du kan også forvandle iMac DV til dit eget filmstudie: besæt en række roller med familie og venner. Sammen med et digitalt videokamera, en ny DV iMac og iMovie 2- software er du klar til at filme. Og det er lige i sidste øjeblik, for en ny tid med computerfilm er begyndt.

Da vi sendte iMovie på markedet sidste år, blev mange Mac-brugere inspireret af konceptet computerfilm, som selv begyndere kunne producere. iMovie gør det lige så nemt at redigere film, som det er at bruge en iMac. Det kom ikke som nogen overraskelse, at iMovie blev en succes. I år har vi produceret en fortsættelse, som vi har kaldt iMovie 2. Den er installeret ved leveringen på alle iMac DV og har alle forudsætninger for at blive en publikumsuccess.

Bragende økonomi
Vil du lytte til MP3-arkiver? Din yndlingsmusik går rent igennem på højttalersystemet Harman Kardon Odyssey, som leveres med alle nye iMac. Du vil blive forundret over den lækre dybe bas - og at du får en så god lyd på selv den billigste iMac. Og du vil ikke blive overdøvet af ventilatoren, - sikkert fordi der ikke er en ventilator. Til forskel fra de fleste PC'er, som bruger larmende ventilatorer for at undgå overophedning, udnytter iMac-computeren det enestående design til at afkøle sig selv i al stilhed - hvilket ikke gør den mindre cool.

Quiet Please
Tavshed er guld. Til forskel fra PC'er behøver iMac ikke en støjende ventilator til afkøling.

FireWire and USB cable
iMac DV, iMac DV+ og iMac DV Special Edition er udstyret med superhurtig FireWire -teknologi, så der nemt kan tilsluttes enheder, der kræver hurtig overførselshastighed, f.eks. digitale videokameraer og eksterne harddiske.

USB med to kanaler giver mulighed for at tilslutte mere end 100 forkellige enheder - lige fra joystick til Zip-drev - uden at du behøver at konfigurere igen eller genstarte computeren.

Software
iMac leveres med en masse software - herunder AppleWorks 6, Microsoft Internet Explorer, Microsoft Outlook Express, Netscape Communicator, QuickTime 4, Bugdom, Nanosaur, Palm Desktop, FAXstf Pro og Adobe Acrobat Reader. Tillige er der ved levering installeret iMovie 2 på DV iMac-modeller.
Apple iMac Indigo

Kr. 6.792,00

Apple iMac DV

Kr. 8.349,00

Apple DV+

Kr. 10.349,0

Apple iMac DV S.E.

Kr. 11.899,00


. . .
-
 iMac
a

-
November 2000
2000