Apple iBook

Do try this at home.

tech specsdigital musicdesktop moviesgraphicswireless internetsoftware

Når en bærbar computer er så lille og vejer så lidt - og er udstyret med et batteri, der har en driftstid på 5 timer - kan du nemt tage den med overalt. Og der er altid et eller andet morsomt, du kan foretage dig med den.

Tony Hawk Skateboard for viderekommende
Hvis du virkelig vil afprøve iBooks fantastiske grafikfunktioner, skal du prøve et spil som f.eks. Tony Hawks Pro Skater 2 på iBook. Dette spændende nye spil fra Aspyr Media og Westlake Interactive er den perfekte metode, hvis du vil kaste dig ud i hæsblæsende kunster på skateboard, f.eks. glide på bagkanten af brættet, vendinger, bremsteknikker og hop, uden at du risikerer at brække skinnebenet. Du kan bruge de medfølgende baner eller oprette dine egne med ramper, gelændere og alverdens forhindringer.

Bestyrelsesformanden
Som en af verdens bedste hidtil bedste skateboardere lykkedes det Tony Hawk at nå et af de absolutte højdepunkter inden for denne sportsgren: Den fantastiske 900 (dvs. 2 1/2 skrue). Tony Hawks spil Pro Skater 2 er baseret på hans egne skateboardteknikker.

Ud over Hawk selv indeholder spillet også andre skateboardere, som er baseret på virkelige personer, f.eks. den legendariske Steve Caballero, gadeskateren (og verdensmesteren i freestyle) Rodney Mullen samt Elissa Steamer (den første kvindelige skateboardstjerne, som har fået opkaldt et bræt efter sig).

1024x768 compared to 800x600
iBook er udstyret med en TFT XGA-skærm med aktiv matriks og en opløsning på 1024 x 768 punkter, så du kan se film og digitale billeder med millioner af farver.
iBook-skærmen kan justeres til spil og programmer, der er optimeret til en opløsning på 800 x 600 eller 640 x 480 punkter, uden at det går ud over de mange millioner farver.

Knivskarp opløsning
Den fantastiske TFT XGA-skærm med aktiv matriks er knivskarp og har en opløsning på 1024 x 768 punkter. Den pakker alle punkterne fra en 14" XGA-skærm sammen på 12,1". Derfor er iBook perfekt til digitale fotografier - så brug en del af harddisken som digitalt fotoalbum. iBook er også et glimrende digitalt mørkekammer til retouchering, redigering og beskæring af fotografier i programmer som Photoshop.

Nanosaur, Bugdom and Cro-Mag Rally Her kommer dinosauren
Hvis du er på udkig efter et blidere spil, er Nanosaur sikkert noget for dig. Nanosaur er et 3D-spil med dinosaurer og følger med iBook. Du kan også spille Rolly McFly i det visuelt spændende 3D-spil Bugdom, som også følger med iBook.

Rage Mobility 128 Fantastisk grafikkvalitet
ATI RAGE Mobility 128-grafikkortet er et af de hurtigste, der hidtil er set i en bærbar computer, og det har vundet stor anerkendelse blandt spillere. Med ATI RAGE Mobility 128 får du det optimale udbytte af hurtige actionspil og spændende multimedieproduktioner. Det går ikke blot hurtigere - du får også 3D-billeder med en fantastisk kvalitet og specialeffekter med fotografisk kvalitet.

RGB Video Output
RGB-udgang
iBook er også udstyret med en RGB-udgang, så du kan tilslutte en ekstern skærm eller en videoprojektor.

Composite video out cable Composite video-udgang til fjernsyn
Det er nemt at vise film på et fjernsyn med en stor skærm - takket være AV-porten på iBook. Du skal blot slutte fjernsynet til AV-porten via et Apple AV-kabel (ekstraudstyr), og - voilà! - så er din film i fjernsynet! Hvis du har en iBook med indbygget DVD-ROM-drev, har du selvfølgelig endnu flere muligheder, når du hellere vil se film end fremstille dem selv.

OpenGLiBook understøtter selvfølgelig OpenGL, standardarkitekturen til gengivelse af grafik, teksturer og specialeffekter med fotografisk kvalitet.


. . .
-
iBook - 500MHz
a
www.AppleMuseum.dk
Maj
2001