Apple iBook


Everything you need to get online. (And write letters, design newsletters, fax documents, organise your organiser, print banners and save Bugdom).

tech specsdigital musicdesktop moviesgraphicswireless internetsoftware

I betragtning af hvor let iBook er, er det svært at forestille sig, hvor mange tunge programmer den leveres med. Mange af dem er bestsellere, og det er programmer, som du kan bruge til stort set alt: Du kan bruge dem, når du skal surfe på Internet, sende og modtage e-post, fremstille film og brænde musik-CD'er.

Internet Explorer, Netscape Communicator, Adobe Acrobat and Outlook Express Alt, hvad du har brug for til Internet
Med iBook kommer du hurtigt på nettet. Du kan sende din første meddelelse via e-post ganske få minutter efter, at du har pakket iBook ud. Og iBook leveres med al den software, som du har brug for, når du skal etablere forbindelse og surfe på Internet, inklusive de populære webbrowsere Internet Explorer og Netscape Communicator, samt Adobe Acrobat Reader til PDF-dokumenter (Portable Document Format). Du får også Microsoft Outlook Express til e-post.

iBook leveres med Mac OS 9.1, så du kan udnytte Sherlock, den effektive søgeteknologi, som altid finder det, du leder efter på Internet. Med Sherlock kan du endda finde personer på Internet. Brug Sherlock, når du skal finde dine gamle klassekammerater, de venner, som du mistede kontakten med, da du flyttede, eller tidligere kolleger. Med specielt Internet-tilbehør kan du udnytte søgeværktøjer som AltaVista, HotBot, Lycos og Excite.

Sherlock

Du kan selvfølgelig også bruge Sherlock til at finde de bedste tilbud på Internet. Sherlock finder ikke blot de bedste tilbud, men sorterer dem også efter pris og angiver oplysninger om tilgængelighed. Og det gælder ikke kun nye varer. Mange værdifulde ting finder vej fra pulterkamre til Internet - det kan både være bøger, der er udsolgt fra forlaget, sjældne videofilm og andre ting, der er svære at skaffe. Når det sker, finder Sherlock dem!

Palm Desktop Software Få styr på assistenten
Med Palm Desktop, en programpakke til administration af personlige oplysninger, kan du ikke blot slutte iBook til en digital Palm OS-baseret assistent - du kan faktisk bruge iBook som en digital assistent. Palm Desktop er udstyret med den velkendte Macintosh-grænseflade, og du kan installere programmer og flytte arkiver ved at trække med musen. Oplysninger om kontaktpersoner, kommentarer og opgaver kan vises på specelle lister, og der er et væld af udskrivningsmuligheder, bl.a. udskrivning i farver. Hvis du vil bruge en Palm OS-baseret digital assistent med iBook, skal du blot anskaffe et PalmConnect USB Kit - så er du godt i gang!

Software på iBook
dot Mac OS 9.1 dot QuickTime
dot iMovie 2 dot iTunes
dot AppleWorks 6 dot Cro-Mag Rally
dot Microsoft Internet
Explorer
dot Microsoft Outlook
Express
dot Netscape Communicator dot FAXstf
dot Adobe Acrobat Reader dot Bugdom
dot Palm Desktop Organizer dot Nanosaur
AppleWorks

Få ét program til det hele
Med AppleWorks - et af de mange programmer, der er præinstalleret på iBook - kan du udføre matematiske og geometriske beregninger lige så nemt, som hvis Einstein havde været din matematiklærer. Du kan f.eks. beregne den fremtidige størrelse af dine investeringer eller størrelsen af de månedlige afdrag og terminer, når du køber stort ind på afbetaling. Og med AppleWorks får du de værktøjer og teknologier, inklusive QuickTime, som sikrer, at du altid kan peppe en præsentation op med billeder og lyd. Med de indbyggede funktioner til regneark, tekstbehandling og præsentationer har AppleWorks faktisk alt, hvad der skal til for at drive et mindre kontor. Det er der mange små firmaer, som vil skrive under på!

Men AppleWorks rummer ikke kun det, du skal bruge til kedeligt arbejde: Med iBook og AppleWorks kan du hurtigt fremstille personlige fødselsdagskort og paphatte, flyveblade, løbesedler, CV'er, kalendere og postkort. Brug AppleWorks til at fremstille fantastiske præsentationer, som du kan vise på iBook-skærmen eller på et stort fjernsyn og skrive ud på papir eller transparenter. Du kan også bruge AppleWorks, når du skriver - hvad enten du skriver en boganmeldelse eller en hel bog - og når du skal tegne og male digitalt (du kan f.eks. få inspiration fra de 25.000 billeder, der står til din rådighed).

Transportabel fax
Med iBook får du en transportabel fax, så du ikke behøver at investere i en fax. FAXstf fra STF Technologies giver dig mulighed for at sende og modtage fax på iBook.

Games
Pause
Når du har brug for en pause fra det fornuftige og produktive arbejde, kan du more dig lidt med Nanosaur og Bugdom - de to 3D-spil, som følger med iBook. Eller sæt dig bag rettet i en Cro-Mag Rally Logmobile eller Chariot, og tag iBook med ud på en vild køretur i det nye, livlige racerspil, som følger med iBook. I Cro-Mag Rally drøner du forbi andre biler på nogle af de mest ujævne, besværlige og spændende baner, du nogensinde har set. Du vil elske specialeffekterne, for ligesom hundredevis af andre spil til Macintosh bruger Nanosaur, Bugdom og Cro-Mag Rally Apples QuickTime-teknologi, som er drivkraften bag de mere end 200 digitale multimediefunktioner i iBook.


. . .
-
iBook - 500MHz
a
www.AppleMuseum.dk
Maj
2001