iBook og Harry Potter
Træd ind i en magisk verden af imponerende 3D-grafik.

fotodigital musikfilm på skrivebordetgrafiktrådløst Internetsoftware

Hvis du undrer dig over, hvad et så kraftfuldt grafikkort som ATI RAGE Mobility 128 laver i en bærbar computer til almindelige brugere, er svaret enkelt. Det skal bruges til hurtige actionspil og multimedie-produktioner. Det skal ikke bare give en væsentlig højere hastighed, men også levere flotte 3D-billeder og realistiske billeder i fotokvalitet.

Harry Potter-spilSpil Harry Potter
Spil hovedrollen i Harry Potter og de vises sten, det helt nye spil fra Electronic Arts og Aspyr Media. Du ankommer til Hogwarts, skolen for hekse og troldmænd, parat til at lære alt om magien i en verden fyldt med morskab og fare. Løs gåder, kast forbandelser, bekæmp fjender og onde monstre med Harrys fænomenale egenskaber, og afdæk de mystiske hemmeligheder, mens du udforsker skolen Hogwarts. Tag turen fra Liguster vænget til Hogwarts, kravle, klatre og springe mod helt nye højder efterhånden som du udforsker de smukke 3D-verdener. Lær at flyve på en kost, og spil arkadespillet Quidditch. Du vil møde de uforglemmelige personer fra J. K. Rowlings magiske fantasiverden. Og med Ron og Hermione ved din side kan du kaste forbandelser og tage kampen om med modstandere, så deres onde planer spoleres.

Knivskarp opløsning
Den fantastiske 12,1" eller 14,1" TFT XGA-skærm med aktiv matriks og en knivskarp opløsning på 1024 x 768 punkter gør iBook til det perfekte sted at fremvise digitale billeder. Så lav en lille bid af harddisken om til et digitalt fotoalbum med iPhoto, det nye program, der gør det muligt at importere billeder fra et digitalt kamera, organisere dem, redigere og forbedre dem, og resultatet på en hel række forskellige måder. Når du først ser, hvad iPhoto kan udrette på iBook, vil du måske aldrig bruge et almindeligt kamera igen.

1024 x 768 sammenlignet med 800 x 600
iBook er udstyret med en TFT XGA-skærm med aktiv matriks og en opløsning på 1024 x 768 punkter, så du kan se film og digitale billeder med millioner af farver.
iBook-skærmen kan justeres til spil og programmer, der er optimeret til en opløsning på 800 x 600 eller 640 x 480 punkter, uden at det går ud over de mange millioner farver.

Rage Mobility 128 Fantastisk grafikkvalitet
Grafikkortet ATI RAGE Mobility 128 hjælper til med at få det sjoveste ud af hurtige actionspil og multimedietitler. Ikke kun ved at tilføje en utrolig hastighedsforbedring, men med smukke 3D-billeder og endnu flere fotorealistiske effekter.

VGA-videoudgang
VGA-video udgang
iBook er også udstyret med en VGA-udgang, så du kan tilslutte en ekstern skærm eller en videofremviser. Det eneste, du skal gøre, er, at tilslutte en ekstra skærm eller fremviser til VGA-udgangen via den medfølgende VGA-adaptor.

Kabel til composite videoudgang Composite videoudgang til fjernsyn
Det er let at vise film på et fjernsyn med en stor skærm - takket være AV-porten på iBook. Du skal blot slutte fjernsynet til AV-porten via et Apple AV-kabel (ekstraudstyr), og - voilà! - så er din film i fjernsynet! Hvis du har en iBook med indbygget DVD-ROM-drev, har du selvfølgelig endnu flere muligheder, når du hellere vil se film end fremstille dem selv.

iBook understøtter selvfølgelig OpenGL, standardarkitekturen til gengivelse af grafik, teksturer og specialeffekter med fotografisk kvalitet.


. . .
-
iBook G3
a

-
14" skærm
2002