iBook og programmer
Alt hvad du behøver for at leve på Internet.

fotodigital musikfilm på skrivebordetgrafiktrådløst Internetsoftware

Da den vejer så fantastisk lidt, kan man ikke mærke på dens vægt, at den leveres pakket med tonsvis af programmer. Og de er bestsellere de fleste af dem: Programmer, der lader dig gøre alt lige fra at surfe på Internet over at sende og modtage e-post til at fremstille egne film og brænde egne musik-CD'er. Det mest spændende af disse programmer er naturligvis Mac OS X v10.1, den seneste version af verdens mest avancerede operativsystem.

Denne vej til Internet
iBook gør det muligt at oprette forbindelse til Internet hurtigt og smertefrit, særligt når du bruger Mac OS X. Det skyldes, at Mac OS X er skabt specielt til Internet, og fordi det omfatter mange af de teknologier, der står bag selve Internet. Mac OS X gør det let at opprette forbindelse til Internet uanset om du bruger et ISDN-, DSL-, kabel-, eller almindeligt modem eller en Ethernet-forbindelse. Indstillingsassistenten gennemgår de nødvendige trin, der kræves for at oprette forbindelse til Internet, så du er klar til at sende den første e-post efter få minutter. Og iBook leveres med alle de nødvendige programmer til at oprette forbindelse til og surfe på Internet, inklusive populære browsere som Internet Explorer samt Adobe Acrobat Reader til at vise PDF-arkiver.

Sherlock
Find det du søger
Find det med Sherlock, den kraftfulde søgeteknologi, der finder det, du leder efter på Internet. Sherlock gør det endda muligt at finde gamle venner og klassekammerater på Internet. Du kan også bruge Sherlock til at finde de bedste tilbud på Internet. Sherlock vurderer tilbud efter pris og viser oplysninger om leveringstid. Og det er ikke kun nye ting: Efterhånden som flere og flere skatte finder vej ned fra loftet og ud på Internet, kunne det jo være, at den gamle udgåede tegneserie om action-helten, den sjældne videofilm eller "hvad har vi", som du længe har været på udkig efter, dukker op på Internet. Og når det sker, så finder Sherlock den.

AppleWorks
Få det hele
Med AppleWorks udfører beregninger og udføre trigonometriske konverteringer så let, som havde Einstein været din matematiklærer. Og med styrken i de indbyggede elementer, regneark, tekstbehandling, kartotek og præsentation, tilbyder AppleWorks tilstrækkeligt med kernefunktioner til at styre et helt kontor. Og der er tilmed en lille morsom detalje: Du kan bruge programmet til at skabe alt lige fra fødselsdagskort til festhatte — plus løbesedler, bannere, CV'er, kalendere og postkort på din iBook. Brug AppleWorks til at fremstille imponerende præsentationer, som kan vises direkte på iBook eller et tv, eller udskriv dem på papir eller transparent. Skriv alt, lige fra en bog til en boganmeldelse. Og tegn og mal digitalt, og brug 25.000 billeder til at få yderligere inspiration.

Otto Matic-pilot
Otto Matic Når du er parat til at holde en lille pause fra alt det produktive, kan de fordrive tiden sammen med Otto Matic, 3D-spillet der leveres med iBook. Otto Matic tager dig med tilbage til 1957, da en flåde af flyvende tallerkener fra Planet X invaderede vores planet. Du er Otto Matic, robotten der påtager sig udfordringen at redde jorden fra The Giant Brains' jerngreb. Otto Matic lader dig opleve 10 baner på underlige fremmede planeter og tager dig med i kampen mod 25 forskellige rumuhyrer. Blandt andet vil du komme til at kæmpe mod store radioaktive grøntsager, stå på ski efter et enormt metaluhyre på et hav af forurenet slam, ride på sæbebobler tværs over giftige søer af slimet stads og blive skudt ud af en kanon — og overleve det hele, så du kan genfortælle beretningen for dine venner. Du vil elske de specielle effekter.


. . .
-
 iBook G3
a

-
14" skærm
2002