. 15 Gigaflops of creative power.
ArkitekturG4SuperdriveGrafik

Tekniske specifikationerArkitekturG4 ProcessorsSuperdriveGrafikUdvidelseSoftware

I kraft af en stor forøgelse af processorens ydeevne, en meget effektiv ny systemarkitektur, næste generations 3D-grafik, det revolutionerende DVD-R/CD-RW-brændende SuperDrive og Mac OS X, er den nye 1 GHz Power Mac G4 med to processorer fremstillet til at sætte fart i dit arbejde.

De to 1 GHz PowerPC- processorer — med en samlet ydeevne på 15 milliarder flydende komma-udregninger pr. sekund, 15 gigaflop — betyder, at denne ufatteligt hurtige Power Mac G4 indtager en komfortabel føring som den ultimative professionelle arbejdsstation. Den første Power Mac, der brager gennem 1 GHz-barrieren, og den nye G4 med to motorer afvikler professionelle programmer som Photoshop op til 72 procent hurtigere — og behandler digital video over 300 procent hurtigere — end en PC med 2 GHz Pentium 4.

SuperDrive

Power Mac G4-modellerne med SuperDrive (DVD-R/CD-RW) har, hvad du behøver for at brænde dine egne DVD-Video-diske, som kan afspilles på de fleste almindelige DVD-afspillere.
Tre supermodeller
Ud over at kunne vælge en 1 GHz Power Mac G4 med to processorer kan du også vælge mellem andre modeller: En 933 MHz Power Mac G4 med SuperDriveog en 800 MHz Power Mac G4 med CD-RW-disk. Alle tre modeller kan udvides med op til 1,5 GB PC133 SDRAM.

Fantastisk 3D-grafik
Grafik -ydeevnen er i en klasse for sig med de nyeste grafikprocessorer og understøttelse af to processorer. ATI Radeon 7500 (på 800 MHz-modellen) og NVIDIA GeForce4 MX (standard i modellerne med 933 MHz og 1 GHz med to processorer) leverer ufattelige effekter med flydende bevægelser og fotorealistiske 3D-billeder. GeForce4 MX er en fænomenal grafikprocessor med 64 MB DDR-hukommelse, som pumper over 1,1 milliarder teksturer ud pr. sekund, hvilket sparker liv i dine projekter. Det er også muligt at tilføje NVIDIA GeForce4 Ti-grafikkortet som en speciel konfiguration fra Apple Store. NVIDIA GeForce4 Ti har en 128 MB framebuffer, og tilbyder nu NVIDIAs Lightspeed Memory Architecture II og behandler 4,9 milliarder teksturerede punkter i sekundet.

SkærmeADC (Apple Display Connector) gør det enkelt at slutte Power Mac G4 til den af de fire enestående skærme, du vælger - det imponerende nye 23" Apple Cinema HD-skærm (med en opløsning på 1920 x 1200), 22" Apple Cinema-skærm og 15" eller 17" Apple Studio-skærmene. Der er ingen justeringer, der skal foretages - det 100 procent digitale signal mellem Mac og skærmen betyder uberørt og optimal billedkvalitet.

Bedre buffer
I modellerne med 933 MHz og 1 GHz Power Mac G4 med to processorer får den nuværende ufattelige hastighed et yderligere tryk med en avanceret arkitektur for bufferhukommelsen, som leverer meget hurtig dedikeret hukommelse, hvilket øger overførselshastigheden markant. Adgang til data fra hovedhukommelsen er væsentligt hurtigere end fra harddisken, og i disse to modeller tager system- arkitekturen et skridt videre med en endnu hurtigere form for hukommelse kaldet L3-buffer. L3-bufferen bruger 2 MB højhastigheds DDR (Double Data Rate) SDRAM, som arbejder med op til 500 MHz — og det øger hastigheden på processorfunktioner ved at levere hurtig adgang til data og programkode med hastigheder på op til 4 GB pr. sekund.

Udvidet Power Mac G4Du får også mulighed for at udnytte det indbyggede Gigabit Ethernet, så du kan sende store arkiver gennem et LAN med en hidtil uhørt hastighed, 56 K-modem, plads til AirPort -kort, to 400 Mbps FireWire - og fire USB-porte (to i computeren og to på tastaturet). FireWire, PCI-udvidelsespladser (fire 64 bit, 33 MHz PCI-pladser til kort i fuld længde med en overførselshastighed på 215 MB pr. sekund) og Gigabit Ethernet er tilmed integreret direkte i hovedsystemenheden, hvilket reducerer latens og leverer overlegen I/O-ydeevne.

HarddiskEn lagerhal af ideer
Power Mac G4 leveres med Ultra ATA-harddiske (7.200 o/min) på 40 GB (800 MHz-modellen), 60 GB (933 MHz-modellen) og 80 GB (modellen med to processorer på 1 GHz) samt tre udvidelsespladser til 3,5" harddiske — med understøttelse af op til to interne ATA-drev, tre interne SCSI-diske eller en kombination af to ATA-diske og en SCSI-disk, hvilket giver et samlet internt lager på 232 GB. Og da Power Mac G4-modellerne med SuperDrive leveres med iDVD 2, kan du få minutter efter, at du har pakket den ud af emballagen, tage sikkerhedskopier af dit arbejde ved at brænde data-CD'er og DVD'er — med det brugervenlige træk og anbring-princip. Med op til 4,7 GB på en enkelt optisk disk vil du aldrig løbe tør for plads til dine ideer.

Apple Pro KeyboardTastaturet, der holder dig i kontakt med omverden
Apple Pro-tastaturet har 108 taster og navigeringstaster i fuld størrelse, så du kan flytte op, ned, sidelæns gennem billeder, der skal rettes til, ændre retning i spil eller springe fra sted til sted i et dokument. Derudover er der 15 funktionstaster i almindelig størrelse, som kan programmeres. Det betyder, at du kan starte dine yndlingsprogrammer eller åbne dokumenter. Apple Pro-tastaturet har også taster i almindelig størrelse til Page Up, Page Down, Home, End, Insert og Delete samt en smart knap til at skubbe CD'er og DVD'er ud af drevet. Alle tasterne er udviklet for at gøre brugen af Macintosh bedre for brugeren.

Det er let at handle online Styrken ved UNIX og den elegante enkelthed i Macintosh
Arbejd og leg med det mest avancerede operativsystem i verden. Under den engagerende, brugervenlige grænseflade er et bundsolidt operativsystem, der bygger på teknologier, som er afprøvet i kamp, og som er de bærende krafter bag Internet. Ydermere udnytter Mac OS X styrken i PowerPC G4 med Velocity Engine, hvilket giver dig fordele som symmetrisk "multiprocessing", preemptive multitasking, beskyttet hukommelse og netværk bygget på standarder.

iPhoto, iDVD, iTunes, iMovie
En palette af professionelle "power tools" — turboladet med Mac OS X
Power Mac G4 leveres også med et bibliotek af kreativitets-, produktions- og kommunikations- programmer fra tredieparter , der udnytter styrken i Mac OS X. Tilmed leveres alle tre Power Mac G4-modeller med Apples brugervenlige programmer iPhoto, iMovie 2 og iTunes 2 . Modellerne med SuperDrive leveres også med iDVD 2, så du kan lægge dit arbejde på DVD, eller ændre dit digitale videomateriale til DVD-baseret materiale.

Se, hvor hurtigt dine vigtigste professionelle programmer afvikles på dem hidtil hurtigste G4- processor med den mest avancerede arkitektur. til bufferhukommelse. Du vil nyde de dobbelte fordele ved hastighedsforbedringerne i både hardware og software.

Pro-softwarekasser
Installer Final Cut Pro 3 på din 1 GHz Power Mac G4 med to processorer, der afvikler Mac OS X, og du er parat til at bryde grænserne for, hvad der er muligt med digitalt arbejde. Final Cut Pro 3 udnytter styrken i Mac OS X og G4 med Velocity Engine til at levere dual-stream, realtidseffekter som krydsopløsning, tekstning og farvestyring på rekordtid.

Med værktøjet til 2D- og 3D-komposition og -animation arbejder Adobe After Effects til Mac OS X sammen med andre Mac OS X-programmer som Premiere og Illustrator, hvilket gør det muligt at fremstille bevægelig grafik, visuelle effekter til film, video, multimedia og Internet i høj kvalitet. Det samme gælder for kreative værktøjer som Cinema 4D, CorelDRAW og Macromedia Freehand 10, som alle er emigreret til Mac OS X.

Mathematica Mathematica til Mac OS X er et andet eksempel. Mathematica placerer verdens mest kraftfulde matematiske værktøjer ved dine fingerspidser, og kombinerer vidensbaser for tusindsvis af matematiske tabeller, hundredevis af opslagsværker og dusinvis af softwaresystemer. Og takket være Mac OS X’s Mach 3.0-kernel og Unix-fundamentet overstiger denne udgave af Mathematica tidligere versioner mht. hastighed, stabilitet, og evnen til at håndtere beregninger, der kræver store mængder af hukommelse.. . .
-
 PowerMac G4
a

-
Maj
2002