17 Vi præsenterer den nye 1 GHz iMac med 17
Den hidtil hurtigste iMac: 1 GHz PowerPC G4-processor med Velocity Engine og DDR SDRAM. Den fremragende brede og flade, helt igennem digitale 17 iMac med SuperDrive læser og brænder både CD'er og DVD'er, som kan bruges i de fleste almindelige afspillere. NVIDIA GeForce4 MX med 64 MB DDR SDRAM leverer 1 mia. punkter med tekstur pr. sekund.

Tech SpecsG4 ProcessorSuperDriveGraphicsWirelessSoftware

1 GHz iMac er udstyret med en NVIDIA GeForce4 MX-grafikprocessor med 64 MB DDR SDRAM, et nyt SuperDrive, der brænder DVD'er endnu hurtigere, og en fantastisk bred 17" flad skærm, der nærmest svæver frit i luften, så du nemt kan justere højden og synsvinklen med en fingerspids.

Nyheder indeni
Indeni iMac er der en 80 GB harddisk, som roterer med 7.200 omdrejninger i minuttet, 256 MB PC2100 (266 MHz) DDR (Double Data Rate) RAM (kan udvides til 1 GB) og en 1 GHz PowerPC G4-processor med Velocity Engine. Du får også trådløse funktioner med AirPort Extreme og Bluetooth samt de hidtil bedste programmer til en digital livsstil - de programmer, som har fået så mange PC-brugere til at skifte til Mac.

iLife iLife. Pludselig passer det hele sammen.
De nye iLife -programmer, som følger med iMac, er iTunes, iPhoto, iMovie og iDVD (kun modeller med SuperDrive). Med disse programmer kan du arbejde kreativt og udføre sjove handlinger med billeder, musik og film - og dele dem med familie og venner - på mange måder, som PC-brugere kun kan drømme om. Og uanset om du opretter dine egne musik-CD'er, publicerer digitale fotografier på nettet, redigerer digital video eller fremstiller DVD'er, kan du gøre det hele og mere til, uden at du behøver at sidde og bladre i tykke håndbøger. Det hele er en del af iLife-oplevelsen.

Det legendariske SuperDrive brænder endnu hurtigere
Med en iMac med SuperDrive (DVD-R/CD-RW) kan du brænde DVD'er med dine egne film og fotografier og afspille dem i de fleste almindelige DVD-afspillere. Og SuperDrive brænder nu DVD'er med 4x hastighed, dvs. dobbelt så hurtigt som før. Og selvfølgelig kan du smække en DVD i computeren og se filmen i det rigtige brede filmformat (letterbox) på den fremragende flade skærm på 17" iMac.

AirPort Extreme 54 Mbps AirPort Extreme - op til 5 gange hurtigere
Sig farvel til telefonstikket. Sæt det nye AirPort Extreme -kort i din 17" iMac. Så får du et trådløst 54 Mbps netværk i hjemmet, på skolen eller kontoret - i en afstand på op til 50 m fra en AirPort Extreme-base. 15" iMac har en indbygget plads til et 11 Mbps AirPort-kort. Og forresten er det legende let at installere et AirPort- eller AirPort Extreme-kort, selvom du aldrig har prøvet at bruge en computer før. I bunden af iMac er der et dæksel, som holdes fast af fire skruer. Under dækslet er der trykt nogle billeder, som viser, hvordan ekstra hukommelse og et AirPort Extreme-kort (17" modellen) eller et AirPort-kort (15" modellen) skal installeres i computeren. Så enkelt er det.

Bluetooth Synkroniser med Bluetooth
17" iMac kan desuden udstyres med en intern Bluetooth -sender, så du kan oprette trådløs forbindelse til digitale enheder (15" iMac kan bruge en ekstern USB Bluetooth-sender). Bluetooth opererer med en rækkevidde på ca. 10 meter, så du kan overføre data hurtigt mellem en hurtigt voksende liste af Bluetooth-produkter. Ved hjælp af iSync kan du f.eks. benytte Bluetooth til at synkronisere dine personlige oplysninger på kryds og tværs mellem en iMac, en mobiltelefon og en Palm OS-enhed. Vil du have Bluetooth til din 17" iMac? Det nemmeste er at bede om at få en indbygget Bluetooth-sender i computeren, når du bestiller den. Hvis du først beslutter, at du vil have Bluetooth, når du har købt computeren, skal du købe en ekstern USB Bluetooth-sender.

Endnu mere ekstrem grafik
NVIDIA geForce4 MX 17" iMac er udstyret med en NVIDIA GeForce4 MX- grafikprocessor med 64 MB SDRAM, og 15" iMac leveres med en NVIDIA GeForce2 MX-grafikprocessor med 32 MB grafikhukommelse. Disse rasende hurtige grafikprocessorer sparker liv i Quartz Extreme- og 3D-spil og -grafik med hardwarestyret T&L ("transformation og lys"), skyggeeffekter på de enkelte punkter og fantastiske effekter med høj opløsning. NVIDIA GeForce4 MX leverer f.eks. 1,1 mia. punkter med tekstur pr. sekund. Og eftersom grafikprocessorerne er udstyret med reserveret RAM - i modsætning til grafikkort på mange PC'er, som deler hovedhukommelsen - overtager de beregningerne til transformation og lys fra PowerPC G4-processoren i iMac, så den kan udføre systemopgaver hurtigere end nogensinde.

Fod på 27 cm Praktisk og pladsbesparende design
Takket være indmaden i den ultrakompakte base med en diameter på 27 cm er den nye iMac flere trin forud for andre desktop-computere på markedet - ligesom dens revolutionerende processor. Hvordan lykkes det egentlig at få al den kraft og alle de funktioner pakket sammen på så lidt plads? Det lykkes kun takket være det stramme design, som sikrer, at hver en millimeter plads udnyttes, så der ikke er nogen tomme hjørner. Udgangspunktet er et specialdesignet, rundt hovedkort, som fylder hele basens diameter, og sikrer, at der er plads til et optisk drev, f.eks. et SuperDrive, i fuld højde. Oven på det optiske drev findes en 3,5" harddisk med stor kapacitet og strømforsyningen, som passer perfekt øverst i basen.

Apple Pro-højttalere Ærede højttalere
Begge iMac-modeller leveres med Apple Pro-højttalere, som leverer 18 W digital lyd uden forvrængning. Og eftersom iMac også leverer strøm til højttalerne, behøver du ikke en ekstra strømforsyning. Resultatet? Færre kabler. Begge modeller er udstyret med en indbygget højttaler, intern trevejs digital forstærker, stik til Apple Pro-højttalere og hovedtelefoner (17" modellen er desuden udstyret med en lydindgang, så du kan tilslutte lydenheder og bruge computeren til lydredigering). Kort sagt: Du får en fantastisk lydoplevelse.

2 smukke modeller To smukke modeller
Du kan vælge mellem to iMac-modeller: Den nye 1 GHz iMac med 17" skærm og SuperDrive (DVD-R/CD-RW) og en 800 MHz iMac med 15" skærm og kombineret DVD-ROM-/CD-RW-drev.


Spar op til 3570 kr


Specialtilbud.
Spar op til 3570 kr inkl. moms ved køb af en ny Mac og Microsoft Office v.X.
  Specialtilbud

Mere om iMac
iMac QTVR-video iMac i aktion
Snup en prøvetur: Se denne QuickTime-film.

Reaktioner
“En gang imellem kommer Apple med en computer, som får snakken til at gå på en måde, som ingen Windows-computere gør”.
- PC Magazine, Michael Miller

Mac OS X - Jaguar Kraft i X'te potens
iMac leveres med Mac OS X, Apples kraftfulde og brugervenlige operativsystem med en stabilitet, som kun er mulig med UNIX-baserede systemer. Allerede i dag udnytter tusindvis af programmer styrken og fleksibiliteten i Mac OS X. Mac OS X er det første operativsystem, som er designet til det 21. århundrede, og understøtter alle de mest populære ydre enheder. iMac starter fra Mac OS X, men leveres også med Classic, som afvikler Mac OS 9-programmer og automatisk bliver slået til, når du starter et Classic-program.

Hals Kan justeres med en fingerspids
Den fremragende flade 17" LCD-skærm har større lysstyrke, gengiver billeder skarpere og er mere skånsom mod øjnene end gammeldags CRT-skærme. Den er monteret på en fantastisk stærk arm, som blot er en af iMacs mange funktioner, som du kommer til at elske. I stedet for at justere nakke, skuldre og ryg efter computeren kan du justere skærmens højde og vinkel med en fingerspids.

Indbygget FireWire
Alle iMac-computere leveres med to indbyggede, superhurtige FireWire 400-porte, så du nemt kan tilslutte hurtige enheder som f.eks. iPod, digitale videokameraer og eksterne diske.

Fem USB-porte
Fem praktisk anbragte USB-porte (to af dem på tastauret) giver dig mulighed for at slutte hundredvis af digitale kameraer, printere, scannere, joystick og PDA'er til iMac.

På Internet i løbet af få minutter
iMac er den hurtigste måde at få Internetforbindelse på. Det er legende let at opstille og bruge iMac, og du kan komme på Internet og surfe i løbet af få minutter vha. det indbyggede 56 K-modem, 10/100BASE-T Ethernet-porten til bredbåndsforbindelser eller et AirPort-kort (ekstraudstyr), så du kan surfe trådløst. Indstillingsassistenten vises, første gang du starter iMac, og den konfigurerer automatisk systemet til Internet. Du behøver blot en telefonforbindelse - iMac leveres med alt det, du ellers får brug for.

Apple Pro-tastatur og -mus
Optisk mus og tastatur i fuld størrelse
Apple Pro-musens fantastiske præcision skyldes en avanceret optisk føler. Apple Pro-tastaturet med 108 taster har 15 programmerbare taster i fuld størrelse og specielle taster til at justere lyd og skubbe CD'er og DVD'er ud samt et indbygget USB-samlingspunkt med to porte.


. . .
-
iMac
Februar

-
1GHz iMac 17" skærm
2003