Gør dit iLife mere avanceret.

G4-processorTrådløs

iMac leveres pakket med brugervenlig software, som betyder, at du vil kunne udføre opgaver, du aldrig ville drømme om på en PC - inklusive brænde dine egne DVD’er - lige efter, du har pakket den ud og kastet et hurtigt blik i håndbogen.

Mac OS X v10.2 Verdens mest avancerede operativsystem Mac OS X v10.2 , der er Apples nyeste operativsystem, er samlingspunktet for det hele. Og pga. “Instant On”-funktionen i Mac OS X afbryder iMac vågeblus på mindre end ét sekund. Mac OS X er det optimale udgangspunkt for en digital livsstil, da operativsystemet understøtter de nyeste og mest populære eksterne FireWire- og USB-enheder.

Mac OS X Dock

Mac OS X er en fornøjelse at bruge, men under den forførende Macintosh-grænseflade gemmer der sig et solidt UNIX-baseret operativsystem med professionel ydeevne, der bygger på teknologier, som er afprøvet i kamp, og som udfører det tunge arbejde på Internet. Og det er udviklet til at presse det sidste ud af din software. iMac starter fra Mac OS X, men leveres også med Classic, som afvikler Mac OS 9-programmer og automatisk bliver slået til, når du starter et Classic-program.

Må vi præsentere: iLife.Pludselig passer det hele sammen.
Lad din fantasi få frit løb: Med iLife-programmerne kan du foretage dig sjove og kreative ting med dine billeder, din musik og dine film på måder, som PC-brugere kun kan drømme om. Bagefter kan du dele din glæde med familie og venner på mange forskellige måder, f.eks. via e-post, Internet, udskrifter og DVD. Og du kan gøre alle disse ting og meget mere helt uden at gennemlæse en håndbog. Det hele er en del af iLife-oplevelsen.

iTunes 3 Digital musik til iMac Leder du efter den perfekte sang til at underbygge en film, et lysbilledshow eller en DVD? iTunes 3 er i dag den mest populære musikafspiller, og den giver dig omgående adgang til dit musikbibliotek og dine spillelister fra andre programmer i iLife, præcis som de ser ud i iTunes. Og du kan tilmed hurtigt lede din musik igennem - en afspilsknap er inkluderet, så du ikke behøver at starte iTunes blot for at finde den helt rigtige sang.

iMovie 3 En stjerne er genfødt Nu er den nyeste version af iMovie 3 - det revolutionerende program til digital video, der hjalp brugere af Mac med at fremstille millioner af film - endelig kommet. iMovie 3 har adskillige imponerende nye funktioner, inklusive Skywalker-lydeffekter og visuelle effekter som Overstråling af linse, Stjernestøv, Jordskælv og Ken Burns- og Zoom-effekt. iMovie 3 understøtter naturligvis også QuickTime, mulighed for omgående at sende til iDVD og meget mere.

iPhoto 2 Forestil dig dit digitale liv Med iLife kan du organisere, redigere og dele dine digitale fotos - og endda føje musik til dem. Alt dette skyldes iPhoto 2. Ud over at gøre det muligt at forbedre dine digitale fotos med et enkelt klik på musen har iPhoto 2 også et værktøj til retouchering, som får pletter til at forsvinde, som var det ren magi. Naturligvis kan du også få adgang til dine fotoalbum fra iMovie og iDVD og føje musik til dine lysbilledshow fra iTunes.

iDVD 3 Fremstil DVD'er på Mac Nu kan alle oprette DVD'er med kapitelmærker med iDVD 3. Det eneste, du skal gøre, er at oprette kapitelmærker i iMovie 3, når du redigerer din film. Du kan også søge i iTunes-biblioteket og finde musik til dine projekter og hurtigt oprette DVD-lysbilledshow ved at vælge dit iPhoto-album og vælge mellem mange nye temaer i Hollywood-stil.

Noget af softwaren skal du muligvis hente på Internet. Der findes et opdateringstilbud til dem, der har købt en iMac med SuperDrive.

iCal iCalPå et øjeblik kan du overskue dine kommende aktiviteter de næste dage, uger eller måneder, og du kan holde styr på aftaler og begivenheder med flere forskellige kalendere. Med iCal kan du oprette separate farvekodede kalendere til dine fritids-, skole- og arbejdsplaner, og du kan se alle dine forskellige kalendere på samme tid i et enkelt vindue.

iSync iSyncgør det muligt at synkronisere kalender- og adresseoplysninger med helt ned til ét minuts præcision mellem iMac og Bluetooth-understøttede mobiltelefoner, iPods og/eller Palm OS-enheder.

iChat Få gang i snakken
Den indbyggede iChat IM-funktion gør det endnu lettere at finde og chatte med dine venner. iChat giver fuld kontrol over dit IM-liv. Takket være den indbyggede kompatibilitet med AOL Instant Messenger (AIM) får du via den nye iMac automatisk og øjeblikkelig adgang til mere end 150 millioner AIM- og .Mac-brugere.

Reklamepost Mac OS X Mailer et program, som du kan gøre meget mere end blot sende og modtage e-post med. Du kan trække og anbringe billeder, lyd og film til din e-post og bruge farver, skrifter og formateringskommandoer til at forbedre din meddelelses udseende. Mail leveres nemlig også med et avanceret indbygget reklamepostfilter, der kan identificere og opsnappe reklamepost, samt enkle kriterier, som du selv lærer programmet at anvende til frasortering af reklamepost.

(1) iDVD følger kun med modellen med SuperDrive.
(2) Kompatibilitet med Microsoft Word og Excel leveres af MacLinkPlus, et produkt fra DataViz, Inc.

Noget af softwaren skal du muligvis hente på Internet.
Stopur På Internet i løbet af få minutter
Når det gælder om at få nye brugere hurtigt på Internet, er der ikke noget, der slår iMac. iMacs intelligente indstillingsassistent bruger din eksisterende Internetkonto, hvis du har sådan en. Hvis du derimod er ny bruger, får indstillingsassistenten dig på nettet i løbet af få minutter - og den hjælper dig også med at bestille 30 dages gratis Internetadgang med Demon.


AppleWorks 6
Med de indbyggede værktøjer til regneark, tekstbehandling, kartoteker og præsentationer giver AppleWorks nok kernefunktionalitet til en mindre virksomhed. Du kan bruge AppleWorks til at fremstille imponerende lysbilledpræsentationer, som du kan afvikle direkte fra iMac eller et fjernsyn med stor skærm, og du kan skrive alt fra en bog til en anmeldelse samt tegne og male digitalt. Vil du gerne kunne åbne Microsoft Word- og Excel-dokumenter? AppleWorks indeholder de nødvendige oversættere. Faktisk kan du endda arkivere dokumenter i Word- og Excel-format (2). Og hvis du er i humør til noget, der er en anelse sjovere, kan du bruge AppleWorks til at ryste fødselsdagskort, flyveblade, bannere, CV'er og kalendere ud af ærmet på iMac.

World Book Encyclopedia
World Book Encyclopedia World Book Encyclopedia indeholder tusindvis af QuickTime-film, lydklip, digitale billeder og mere end 20.000 faktarige opslag. Og hvis du gerne vil finde ud af, hvordan verden klarede sig, før iMac kom til, kan du bruge World Books Time Frame-funktion til at finde oplysninger om alt fra ægæiske kulturer og Oplysningstiden til Renæssancen og den Industrielle revolution.

Symbol for Sound Studio Sound Studio
Nu er det blevet lettere at få hul på den digitale lydredigering på iMac. Med Sound Studio kan du digitalisere din samling af plader og kassettebånd, optage live-optrædender og redigere og føje effekter til lydarkiver. Når du er færdig, kan du importere de redigerede spor i iTunes og brænde dine egne CD'er eller bruge dem som underlægningsmusik til dine iMovie-projekter.

FAXstf X
Med FAXstf kan du sende fax direkte fra alle dokumentbaserede programmer til Mac OS X, inklusive Microsoft Office v. X og Acrobat Reader. Og FAXstf understøtter fuldstændig det indbyggede 56 K-modem i iMac, så du ikke har brug for yderligere hardware eller software for at gå i gang med at sende og modtage fax.

Spil Otto Matic
Otto Matic er et 3D-spil, der tager dig med tilbage til 1957, da en flåde af flyvende tallerkener fra Planet X invaderede vores planet. Oplev 10 baner på underlige fremmede planeter, og bekæmp 25 farlige rumuhyrer med hele 7 forskellige rumvåben. Blandt andet vil du komme til at kæmpe mod store radioaktive grøntsager, stå på ski efter et enormt metaluhyre på et hav af forurenet slam, ride på sæbebobler tværs over giftige søer af slimet stads - det hele naturligvis kun for sjov.

Deimos Rising Deimos Rising
Deimos Rising er et hurtigt arkadespil i stil med Mars Rising. Deimos Rising er udviklet specielt til Mac OS X og kombinerer fænomenal grafik, buldrende lydeffekter, hårdtpumpet musik og action uden afbrydelse. Du kan ikke undgå at blive afhængig.


. . .
-
iMac
Februar

-
1GHz iMac 17" skærm
2003