Den nye iMac med SuperDrive. Brænd DVD'er dobbelt så hurtigt som før.

G4-processorTrådløs

iMac med SuperDrive var det første økonomiske professionelle system, der kunne håndtere DVD-fremstilling fra start til slut. Det er det faktisk stadig, men nu brænder det legendariske SuperDrive (DVD-R/CD-RW) DVD-R-diske med 4x hastighed. Og da Apples berømte brugervenlige program iDVD følger med i købet, kan du brænde dine egne DVD'er.

SuperDrive er et standarddrev, som kan læse diske i dusinvis af CD- og DVD-formater. Og nu har det fået endnu flere superkræfter. Nu brænder det DVD-R-diske med 4x hastighed, læser DVD'er med 8x hastighed, brænder CD-R-diske med 16x og CD-RW-diske med 8x hastighed og læser CD'er med 32x hastighed. Det er uden sammenligning den nemmeste måde at fremstille CD'er og DVD'er, der er kompatible med de fleste professionelle og standardafspillere. Du kan også dele dem med PC-brugere. SuperDrive understøtter DVD-Video, DVD-ROM og DVD-R såvel som CD-ROM, CD-Audio, CD-R, CD-RW, CDI, CD Bridge, CD Extended, CD Mixed Mode og Photo CD.

DVD-fremstilling på et øjeblik
Med iDVD 3 får du en simpel grænseflade med et enkelt vindue, så du kan sammensætte en DVD, der indeholder op til 90 minutters film og tusindvis af digitale billeder. iDVD 3 kan arbejde med QuickTime-arkiver (video, lyd og stillbilleder) og kan oprette lige så mange klip, som du ønsker, samt menuer, lysbilledshow og navigationsknapper. Du kan designe menuer med op til seks navigationsknapper på baggrunde med fuld bevægelse. iDVD 3 leveres med et udvalg af professionelt designede temaer, og det er muligt selv at fremstille egne temaer. Den forbedrede MPEG-kodning i iDVD 3 og Mac OS X-arkitekturen betyder i fællesskab, at det er muligt at udføre kodning i realtid samt hurtigere DVD-optagelse.

Arkivering af data på CD og DVD
SuperDrive er også ideel til hyppig sikkerhedskopiering. CD'er kan rumme op til 700 MB data, hvilket er 480 gange så meget som en diskette. DVD'er kan rumme 4,7 GB data, hvilket svarer til ca. 7 CD'er, 18 Zip 250-diske eller 3200 disketter. Med sådan en kapacitet kan du nemt sikkerhedskopiere hele din digitale fotosamling eller 1000 MP3-arkiver - og du kan opbevare dem sikkert i mange år.

Brænder DVD-R-diske med 4x hastighed Læser og brænder endnu hurtigere
iMac med SuperDrive kan læse og brænde både CD'er og DVD'er, der kan afspilles i de fleste almindelige DVD-afspillere. SuperDrive (DVD-R/CD-RW) læser DVD'er ved 8x og brænder 4,7 GB DVD-R-diske med 4x hastighed. SuperDrive læser desuden CD'er med 32x hastighed og brænder CD-R-diske med 16x og CD-RW-diske med 8x hastighed.

Apple 4X DVD-R (pakke med 5)
179,00 DDK

DVD-R-medier


Diskbrænding er blevet lige så let som
at tælle til tre

Du vil sikkert hellere bruge tiden på at fremstille ting end spekulere over, hvordan værktøjerne mon fungerer. Det ved Apple godt. Derfor er værktøjerne til diskbrænding indbygget i Mac OS X i form af funktionen Disc Burner. Du skal bare trække arkiverne over på disksymbolet og skubbe disken ud. Herefter tager Mac OS X over og brænder disken automatisk, før den atter bliver skubbet ud.


. . .
-
iMac
Februar

-
1GHz iMac 17" skærm
2003