Kraften bliver til at tage og føle på i form af de nye Power Mac G5 Dual og Power Mac G5 Quad. Vi introducerer PowerPC-processorer med to kerner, en moderne PCI Express-arkitektur og lynhurtige grafikfunktioner til priser fra 16.299,- kr. Prøv en i dag, og udfør dit arbejde i en rasende fart, aflever før deadline, og gør indtryk på dine kunder - den her maskine gør noget ved det.

Quad-Core G5

G5-processorer med fire kerner

Med to processorer med hver to kerner fordobler Power Mac G5 Quad kraften i forhold til sin forgænger med to processorer. Det kan du jo regne lidt på: Fire processorkerner betyder fire Velocity Engines og otte enheder til flydende kommaberegning med dobbelt præcision - og det sikrer en imponerende ydeevne på op til 76,6 gigaflop. Det betyder, at du kan behandle bjerge af billeder og kilometervis af videooptagelser. Foretage beregninger på enorme datasæt. Kode HD-video eller lyd med høj bitfrekvens. Med en hastighed, som du ikke havde troet mulig.

PCI Express-pladser

Moderne PCI Express-arkitektur

En helt ny PCI Express -arkitektur åbner en verden af muligheder med hurtige ydre enheder til Mac-platformen. To 4x pladser og en 8x plads er designet til det sidste nye inden for video-I/O, lyd-DSP og Fibre Channel-udvidelseskort - så du får en fantastisk kraft og produktivitet med et enkelt system. Og med 533 MHz DDR2-hovedhukommelse og integreret dual Gigabit Ethernet kan du tilpasse din Power Mac G5 efter din professionelle arbejdsgang - og du kan endda bruge et Xsan-medienetværk, samtidig med at du opretter forbindelse til Internet.

Dual Cinema Displays

Grafik til arbejdsstationer

Grafikken når nye realistiske højder med de nyeste PCI Express -grafikkort. Brug to Apple-skærme - inklusive en smuk 30" Apple Cinema HD Display - med alle Power Mac G5. Eller opgrader til NVIDIA Quadro FX 4500, branchens hurtigste grafikløsning til arbejdsstationer, så du kan bruge lynhurtige effekter, 3D-animation og programmer med "stereo-in-a-window".(1) Hvor meget realisme kan du klare? Prøv at føje op til otte digitale Apple Cinema Displays til din Power Mac G5, og nyd et sandt drømmelandskab af smukke synsindtryk.(2)

Stærkt forbedret ydeevne

Fire processorkerner sikrer en stærkt forbedret ydeevne i kreative programmer. Tag f.eks. Adobe After Effects: Power Mac G5 Quad gengiver 3D-billeder op til 69% hurtigere end den hidtil hurtigste Power Mac G5 med to processorer.(3)

Diagram over kreative programmer

Videnskabsfolk, forskere og udviklere kan også nyde godt af den forbedrede ydeevne. På en Power Mac G5 Quad kan du f.eks. bygge et Xcode-projekt 76% hurtigere end på den hurtigste 2,7 GHz Power Mac G5 med to processorer.(3)

Ydeevne ved teknisk beregning
  1. "Stereo-in-a-window" kræver et NVIDIA Quadro FX 4500-grafikkort, en CRT-skærm og 3D-briller (sælges separat). NVIDIA GeForce FX 4500-grafikkortet optager 16x PCI Express-pladsen og PCI Express-pladsen ved siden af.
  2. Otte 20" eller 23" Apple Cinema Displays kan tilsluttes Power Mac G5 vha. fire NVIDIA GeForce 6600-grafikkort.
  3. Test udført af Apple i september 2005 med testmodeller af 2,5 GHz Power Mac G5 Quad-enheder; alle andre systemer var produktionsmodeller. Du kan se de komplette testresultater i denne teknologioversigt.