Klar til at opleve den virkelige verden i realtid? Med en gennemført PCI Express-arkitektur følger avancerede grafiske teknologier, som sikrer en spektakulær visuel oplevelse. Og virkeligheden ser bedre ud end nogensinde, når du tilføjer NVIDIA Quadro FX 4500, det første grafikkort til arbejdsstationer på Mac-platformen.

Cinema Displays

Hvor meget realisme kan du klare?

Hvert Power Mac G5-grafikkort understøtter to skærme med udvidet skrivebord eller skærmdublering. PCI Express-arkitekturen sikrer, at du kan installere op til fire grafikkort i Power Mac G5 - så du kan tilslutte op til otte Apple Cinema Displays.(1) Forestil dig satellitbilleder i høj opløsning på en væg af skærme. Eller brug mulighederne til at styre en samling offentlige infokiosker eller en multimedieudstilling på et museum fra en enkelt Power Mac G5-computer.

16x PCI Express i alle Power Mac G5

En ny serie PCI Express-grafikkort giver dig professionelle muligheder og programmerbare grafikvalg på alle niveauer. Alle Power Mac G5 understøtter to skærme - inklusive en smuk 30" Apple HD-skærm - og kan udvides, så du kan tilslutte helt op til otte skærme.(1) Vælg en standardkonfiguration med et kort til generelle grafikprogrammer, eller opgrader til et specielt kort med stor ydeevne, så du får lynhurtige grafikfunktioner og 3D på skærmen - perfekt til videnskabelig visualisering.

Specifikationer for grafikkort

GeForce
6600 LE
GeForce
6600
GeForce
7800 GT
Quadro
FX 4500
Hukommelses-
grænseflade
128 bit 128 bit 256 bit 256 bit
Frame-buffer-hukommelse 128 MB GDDR SDRAM 256 MB GDDR SDRAM 256 MB GDDR3 SDRAM 512 MB GDDR3 SDRAM
Hukommelses-
båndbredde
6,4 GBps 8 GBps 32 GBps 33,6 GBps
Toppunkter pr. sekund 225 millioner 225 millioner 700 millioner 181 millioner trekanter
Udfyldnings-
hastighed (texels pr. sekund)
1,2 mia. 2,4 mia. 8 mia. 10,8 mia.
Porte En single-link DVI og en dual-link DVI En single-link DVI og en dual-link DVI En single-link DVI og en dual-link DVI To dual-link DVI, en stereo-3D
Brugte pladser En En En To

Ydeevne med Motion-grafik

Motion, Apples program til grafisk animation, udnytter grafikprocessoren til animation af effekter på skærmen i realtid. Testprotokollen målte afspilning uden buffer, afspilning med buffer og eksport af tre projekter til QuickTime: En filtertest, en HDV-matte med grøn skærm og en partikeleffekttest.(3)

Graphics Motion-diagram

Ydeevne ved spil

3D-spil involverer komplekse visualiseringer og hurtige bevægelser, som kræver optimal processorydeevne og de mest avancerede grafikfunktioner - og selvfølgelig med større kompleksitet og bedre teksturer end nogensinde. Billedfrekvensen blev målt med spillet Halo, et af markedets mest populære spil, som udnytter mulighederne for programmering af grafikkortet.(3)

Spildiagram
  1. Otte 20" eller 23" Apple Cinema Displays kan tilsluttes Power Mac G5 vha. fire NVIDIA GeForce 6600-grafikkort.
  2. "Stereo-in-a-window" kræver et NVIDIA Quadro FX 4500-grafikkort, en CRT-skærm og 3D-briller (sælges separat). NVIDIA GeForce FX 4500-grafikkortet optager 16x PCI Express-pladsen og PCI Express-pladsen ved siden af.
  3. Test udført af Apple i september 2005 med testmodeller af 2,5 GHz Power Mac G5 Quad-enheder; alle andre systemer var produktionsmodeller. Du kan se de komplette testresultater i denne teknologioversigt.