Store, smukke skærme.

21,5" og 27" skærme.

Den nye iMac har udviklet sig væsentligt siden den første 15" iMac. Det kan ses på et øjeblik. En 21,5"- eller 27"-skærm med glas fra kant til kant dækker næsten hele kabinettet foran. Det eneste, du ser, er skærmen, så intet kommer imellem dig og det, som er på skærmen. FaceTime-videoopkald, websites, billeder – alt ser utrolig smukt ud på iMac-skærmen i det brede 16:9-format.

LED-baggrundsbelysning.

Jo flere pixel en skærm har, jo mere lys skal disse pixel have for at opnå det bedst mulige billede. Og det er lige netop det, som LED-baggrundsbelysningen i iMac gør: Den skubber lys gennem hver pixel, hvilket giver en utrolig lysstyrke og effektivitet. Da LED-baggrundsbelysning ikke fylder ret meget, forbliver iMac-kabinettet tyndt – selv med alle de avancerede komponenter indeni.

Høj opløsning.

21,5" iMac har 1920 x 1080 HD-opløsning. Apples ingeniører kunne have valgt bare at strække den opløsning til 27" modellen af iMac. I stedet gav de skærmen en langt bedre opløsning end HD med 2560 x 1440. Det er 78% flere pixel end på 21,5" iMac-skærmen.

Alt-i-en. Helt enkelt.

iMacs evolution.

Den startede som en fantastisk ide og er stadig en fantastisk ide. Alt-i-et-designet på den første iMac med en flad skærm som gjorde skrivebordet ryddeligt. Med den fik du alt, hvad du behøver – skærm, processor, grafikkort, harddisk, optisk drev, hukommelse m.m. – i et enkelt kabinet. I dag er iMac den ultimative stationære alt-i-en-computer.

Kabinet uden samlinger.

På bagsiden af iMac finder du ikke ret meget andet end en samling porte. Det præcist fremstillede kabinet uden samlinger har en bagside, en sammenhængende aluminiumsoverflade. Og der er kun en ledning: Netledningen.

Kølige og stille komponenter.

Den brede iMac-skærm giver mere plads til adskillelse af de to varmeste komponenter, processoren og grafikprocessoren. Det sikrer optimal køling inden i iMac-kabinettet. Apples ingeniører har også anvendt et intelligent kontrolsystem, som overvåger temperaturen og sørger for den nødvendige luftstrøm omkring de vigtigste komponenter. Og de tre ventilatorer inden i iMac er blevet finjusteret, så de er så ultrastille, at du næsten ikke kan høre, at de er i gang.*

Detaljerne gør forskellen.

Glas fra kant til kant.

Glasset omkring skærmen med LED-baggrundsbelysning følger kanten af aluminiumskabinettet.

Konisk fod.

Den lette koniske aluminiumsfod, forsvinder praktisk talt på skrivebordet. Farvel til rod.

Integrerede højttalere.

Indbyggede højttalere sikrer kraftig og tydelig lyd, bedre basgengivelse og mindre forvrængning.

Miljøvenligt design.

iMac er designet, så den påvirker miljøet mindre end de fleste andre computere. Den er energieffektiv, fri for mange skadelige stoffer og fremstillet af yderst genanvendelige materialer.

AppleSupport.dk • maj 2011