Hele pakken. Og mere till.

iMac leveres med software til alt, du har brug for til at klare dagligdags-opgaver og store drømmeprojekter. Og den lader dig gøre det på enkle, intuitive og sjove måder. Det er blandt andet det, som gør den til en Mac.

Mac OS X. Verdens mest avancerede operativsystem.

Og i hjertet af alle iMac-modeller – og alle Mac-computere – ligger Mac OS X, et operativsystem, der er fremstillet specielt til Intel-processorerne med flere kerner og de avancerede grafikfunktioner. Mac OS X leveres med alle de programmer, du skal bruge til dagligdagsopgaver – sende og modtage emails, surfe på internettet, redigere, dele billeder osv. Og Mac OS X gør noget andet, der er ganske usædvanligt: Sikkerhedskopierer automatisk dine data - takket være programmet Time Machine. Time Machine sikkerhedskopierer hele systemet til en ekstern harddisk eller Time Capsule. Det opbevarer en ekstra kopi af alle filer og husker, hvordan din computer så ud på en given dag. Så du kan se din Mac, som den så ud i fortiden.

En ting du må undvære
med Mac: pc-virus.

Trojanske heste, orme, virus i emails. Den digitale verden kan være et farligt sted. Heldigvis er en Mac ikke udsat for de tusindvis af vira, der plager Windows-baserede computere. Mac OS X leveres med et indbygget forsvar, der beskytter dig, uden at du behøver gøre noget. Og når der opstår en potentiel sikkerhedsrisiko, svarer Apple hurtigt ved at levere softwareopdateringer og sikkerhedsforbedringer, der kan hentes automatisk og installeres med et klik.

Tilbage til toppen

Mac App Store.
Flere tusinde grunde til at elske en Mac.

Tusindvis af Mac-programmer og apps er kun et klik væk i Mac App Store. Find dem, du vil have, og klik for at hente og installere dem. Ikke flere æsker. Ikke flere CDer. Ikke mere besvær. Du kan kigge programmer igennem efter kategori eller søge efter nogle bestemte. Og du kan nemt holde programmerne opdaterede, fordi din Mac fortæller dig, når der er nye opdateringer.

Tilbage til toppen

FaceTime. Nu med HD-videoopkald.

iMac leveres med det nye FaceTime HD-kamera og den brugervenlige FaceTime-software til Mac. Bare klik for at lave et HD-videoopkald fra iMac til MacBook Pro. Du kan også lave videoopkald til andre Intel-baserede Mac-computere, iPad 2, iPhone 4 eller den nye iPod touch.* FaceTime viser automatisk dine kontakter fra Adressebog, så du behøver ikke at opbygge en liste over venner.

Tilbage til toppen

iPhoto, iMovie, GarageBand. De findes alle i iLife ’11.
Og de følger med alle de nye Macs.

iLife ’11 hjælper dig med at få mere ud af dine billeder, film og din musik, end du nogensinde havde troet muligt. I iPhoto kan du gennemse, redigere og dele dine billeder på fuld skærm. iMovie laver dine egne videoer til episke film-trailers. Og GarageBand giver dig alt, hvad du har brug for til at lave en fantastisk sang – inklusive værktøjer, der sikrer, at du holder rytmen, samt guitar- og klaverlektioner.