Den er mere end smuk.

Helt nye quad-core processorer. Avanceret grafik. Thunderbolt-teknologi. FaceTime HD-kamera. iMac er en arbejdshest smukt forklædt som et alt-i-en-vidunder.

En skærm som taler til øjet.

Baggrundsbelyst LED-skærm. En lysende god ide.

Fuld lysstyrke uden ventetid. Det er den store fordel ved iMac-skærmen med LED-baggrundsbelysning. Modsat de fleste skærme, som skal varme op, før de når fuld lysstyrke, tænder en skærm med LED-baggrundsbelysning øjeblikkeligt og har ens lysstyrke over det hele. iMac-skærmen kan også finindstilles efter det omgivende lys i selv de mørkeste lokaler.

Flere pixel.
Endnu bedre billede.

21,5" iMac har 1920 x 1080 HD-opløsning. 27" iMac har en endnu bedre opløsning på 2560 x 1440. Det er hele 78% flere pixel end på 21,5" iMac. Og flere pixel betyder, at billeder bliver skarpe og livagtige. Ydermere får du med et kontrastforhold på 1000:1 mere levende farver og sort bliver endnu sortere. Alt sammen i 16:9-format – ligesom et HD-fjernsyn.

Smuk,
uanset hvordan du ser på den.

iMac-skærmen er smuk fra alle pladser i huset takket være en avanceret skærmteknologi, der kaldes “in-plane switching” (IPS). IPS giver dig et lysstærkt billede med fremragende farvekvalitet – selvom du ser skærmen fra siden.

Næste generation quad-core Intel-processorer.

Den nye iMac er på grund af quad-core-processorer vores hurtigste til dato – op til 80% hurtigere end den forrige generation.1 Alle iMac-modeller leveres som standard med den nyeste Intel Core i5 quad-core-processor. Du har endda muligheden for at konfigurere 21,5" eller 17" iMac med Intel Core i7, den hurtigste quad-core-processor, der findes. Men hvorfor stoppe der? Tilføj op til 16 GB DDR3-hukommelse og et ultrahurtigt 256 GB SSD,2 så du får en alt-i-en-computer, der kan klare næsten alt.

Helt ny avanceret
AMD Radeon HD-grafik.

Med avanceret AMD Radeon HD-grafikprocessorer i alle modeller, har iMac en bedre ydeevne end før – faktisk op til tre gange bedre.3 Så du ser flere billeder pr. sekund, når du spiller 3D-spil, og du kan redigere HD-hjemmevideoer hurtigere og med større respons, end du nogensinde havde forestillet dig.

Thunderbolt.
Den hurtigste, mest fleksible I/O i en stationær computer.

Thunderbolt-porten, som er ultrahurtig og ultrafleksibel, har to datakanaler på 10 Gbps til dataoverførsel, som er over 12 gange hurtigere end FireWire 800 og op til 20 gange hurtigere end USB 2.0. Og den har hidtil usete udvidelsesmuligheder til en ny generation af ydre enheder med stor ydeevne. Den nye 27" iMac har ikke kun én, men to Thunderbolt-porte. Så på et øjeblik kan iMac gå fra at være en familiecomputer til at være en filmproducents drømmecomputer.

Det nye FaceTime HD-kamera.
Få det hele med.

Få flere af dine venner med på billedet med skarp HD-video på fuld skærm. Med det nye FaceTime HD-kamera kan du lave FaceTime-videoopkald i en opløsning på 720p. Billedet er så klart, at det vil ligne og føles, som om I er i det samme lokale. Lav HD-opkald fra en ny iMac til en anden eller til en ny MacBook Pro. Du kan også lave videoopkald til andre Intel-baserede Mac-computere, iPad 2, iPhone 4 eller den nye iPod touch.

Tilbage til toppen

Den har netværket i orden.

Thunderbolt

Med den nye Thunderbolt-port kan du serieforbinde helt op til seks enheder, plus en ekstra skærm. Med bare en port kan du opstille det ultimative skrivebord. Og vælger du den nye 27" iMac, kan du med den ekstra Thunderbolt-port udvide systemet endnu mere. Thunderbolt er baseret på DisplayPort-teknologien, så alle Mini DisplayPort-skærme kan sluttes direkte til Thunderbolt-porten.

USB og FireWire

Kom bare med din iPad, iPod, et digitalt kamera, en mobiltelefon og en ekstern harddisk – der mangler ikke porte på iMac. Fire USB 2.0-porte og en FireWire 800-port giver dig masser af muligheder for at tilslutte ydre enheder.

Wi-Fi og Bluetooth

Den nyeste trådløse 802.11n-teknologi i iMac gør det helt problemfrit at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk.5 iMac finder automatisk tilgængelige netværk og lader dig oprette forbindelse til dem med et enkelt klik. Trådløs Bluetooth-teknologi er også indbygget, så du kan bruge dit trådløse yndlingstilbehør med det samme.

SDXC

Overfør billeder og videoer til iMac, lige så hurtigt som du tager dem. Den indbyggede SDXC-kortplads virker med SD- og SDHC-standardkort med kapaciteter op til 2 TB. Indsæt bare dit kameras hukommelseskort, og importér dine billeder til iPhoto.

AppleSupport.dk • maj 2011