PowerBook G4 med iTunes 
PowerBook G4 med iTunesPowerBook G4 med iTunes
Du vil elske lyden af dette.

AirPort-antenneG4-processorAccelereret grafikFilmDigital musikAirPort-antenne

Find sange på et øjeblik
iTunes indekserer oplysninger om de enkelte sange i musikbiblioteket, så du kan finde dem på et øjeblik. Du skal blot skrive de første bogstaver fra navnet på kunstneren, sangen eller albummet - eller en anden oplysning om den sang, du søger. Jo flere bogstaver du skriver, jo færre titler vises der, efterhånden som de sange, der ikke opfylder søgekriterierne, bliver sorteret fra. Det betyder, at du kan finde den sang, du søger, selvom der findes tusindvis af sange på PowerBooks harddisk.

CD Pair
Brænd dine egne CD'er
Med en PowerBook G4 og iTunes er det ikke nødvendigt at holde styr på datafrekvens og formater, og du behøver ikke at huske på indviklede indstillinger. Du behøver heller ikke at tænke på kodningsbegrænsninger: I modsætning til de fleste andre MP3-baserede programmer tilbyder iTunes ubegænset kodning. Du kan importere og konvertere musik fra lige så mange af dine egne CD'er, som du vil — og med den kvalitet du ønsker på PowerBook G4.

Træk og anbring CD-brænding. Vil du oprette data-CD'er?
Med Disc Burner er det nemt at brænde CD'er, så du kan dele film på computeren med familie og venner eller oprette sikkerhedskopier af vigtige arkiver. Disc Burner kan arbejde sammen med det indbyggede kombinerede DVD-ROM-/CD-RW drev i PowerBook G4.

Nu kan du overføre, sammensætte og brænde dine egne musik-CD'er med det kombinerede DVD-ROM-/CD-RW-drev i PowerBook G4.

PowerBook G4 leveres med iTunes. iTunes afvikles under Mac OS X, verdens mest avancerede operativsystem, og iTunes forvandler PowerBook G4 til en bærbar digital jukebox. iTunes leveres med brugervenlige værktøjer til konvertering af sange til MP3-format, så du kan brænde dine egne musik-CD'er.*

Digitaliser dit musikbibliotek
iTunes konverterer sange fra CD'er og arkiverer dem på PowerBook G4, så du kan lytte til dem, når det passer dig. Du føjer sange til biblioteket ved at sætte en CD i drevet og vælge afkrydsningsfelterne ud for de sange, du vil overføre, når iTunes viser en liste med sangene på albummet.


Afspil sangene i den rækkefølge, du bedst kan lide
Med iTunes får du frihed til at spille sangene i den rækkefølge, du bedst kan lide. Og frihed til at blande kunstnere og musikalske genrer, som du har lyst til.

Gæt en sang
I de fleste MP3-programmer skal man selv indtaste kunstnernavn samt titel på album og de enkelte numre, fordi disse oplysninger normalt ikke findes på audio-CD'er. Men prøv at lægge mærke til, hvad der sker i iTunes, når du sætter en musik-CD i drevet, mens du har forbindelse til Internet. Uanset om browseren er åben, opretter iTunes forbindelse til Gracenotes CDDB, som er verdens største database over audio-CD'er og sangtitler. Herefter søger programmet automatisk i databasen og henter navnet på albummet samt en liste over sangene.

AirPort-antenne

Hurtigere overførsel med Mac OS X
De sange, du vælger, kodes i MP3-format i høj kvalitet og føjes til musikbiblioteket. Og da iTunes er accelereret til PowerPC G4 Velocity Engine, går overførslen hurtigere end nogensinde. Faktisk kan iTunes pga. den “multitasking”-funktion, som findes i Mac OS X, kode MP3-arkiver i baggrunden, mens du bruger PowerBook G4 til at hente eller sende e-post og surfe på Internet. Når overførslen er afsluttet, kan du afspille MP3-arkiverne på PowerBook G4, overføre dem til en MP3-afspiller eller selv sammensætte en spilleliste og brænde den på en CD. Der kan være mere en 100 sange i MP3-format på en CD. Det skyldes, at MP3-arkiver er komprimerede, så de kun fylder en tiendedel af, hvad sangene normalt fylder — næsten uden kvalitetstab.

* iTunes må kun benyttes til kopiering af materiale, der ikke er beskyttet af ophavsret, eller materiale, som du selv har ophavsretten til. Stjæl ikke musik.

Apple FPO Som skabt for hinanden
Vil du have endnu mere ud af PowerBook G4? Mød den nye iPod. iPod udnytter fordelene ved PowerBook G4 og FireWire, så du får en uovertruffen lydkvalitet. Hardwaren samarbejder perfekt, fordi Apple har designet og udviklet al teknologien — fra PowerBook G4 til operativsystemet og FireWire-forbindelsen til iPod selv — det passer som fod i hose på alle niveauer, så du får alle fordelene ved komplet integration.

Faktisk kan du også bruge PowerBook G4 og iTunes med USB-baserede MP3-afspillere som f.eks. Creative Labs Nomad, SONICBlue Rio, Nike Psa[play og andre USB-kompatible MP3-enheder.

Apple-hovedtelefoner med form som ørepropper
Stereolyd
De øreproplignende hovedtelefoner, der følger med iPod, indeholder kraftfulde transducere af Neodymium, en sjælden jordmagnet, der forstærker frekvensreaktionen og den generelle lydkvalitet i væsentlig grad.

CD-RApple anbefaler brug af CD-R-medier med 74 minutters spillelængde. Du kan bestille disse CD´er 24 timer i døgnet direkte fra Apple Store.


. . .
-
 PowerBook G4
a
www.AppleMuseum.dk
Combu - drev
2001